Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#4 Wysłany: 2011-06-01, 13:40
Nie powalają ale złe nie są. Cena faktycznie nieco nie ten teges ..
RadG [Usunięty]
#5 Wysłany: 2011-06-01, 15:03
Miałem i mam kilka. Zależy które, np. lakierowane, nibykroko dość się szybko wyrabiają. Skórzane, jak zaprezentowany na aukcji są lepsze. Ale też to nie top. Jak się ma kilka-kilkanaście zegarków to się tak nie zużywają, wiadomo, do codziennego użytku to może byc problem.
Dokładnie, jak pisze RadG. Przy okazjonalnym użytkowaniu wystarczą na długo,
przy codziennym po kilku miesiącach wyglądają fatalnie.
Sprzedaje je także Mocny i szczególnie przy okazji zakupu zegarka można od niego kupić te paski w znacznie lepszej cenie niż wyjściowa.
Jeszcze ciekawostka. Miałem od nich pasek Orion, czarny z pomarańczowym przeszyciem.
Zrobiłem błąd i założyłem go do zegarka, który wziąłem na urlop.
Po dwóch tygodniach noszenia w wysokich temperaturach pasek tak się, brzydko pisząc, przepocił, że chciałem go wyrzucić.
Ale w związku z tym, że nie miałem nic do stracenia, wrzuciłem go do pralki i wyprałem (razem z ciuchami).
I powiem, że po wyjęciu wyglądał znacznie lepiej niż przed praniem.
I od tego czasu na wakacje zabieram zegarki na bransolecie albo na paskach z PU (G-Shocki).