Ola (cicho do Palucha): To niesamowite, węgiel? A skąd pan bierze węgiel?
Paluch: Zasadniczo... z Węgorzewskiej...
Ola: To imponujące. A nie boi się pan tak węgiel wozić?
Paluch: Strach jest... No, ale zasadniczo... się zawsze staramy, żeby mieć kwit...
Ogłaszamy, że:
1) Od dnia dzisiejszego obowiązuje nowy ogólny Regulamin.
2) Od dnia dzisiejszego obowiązuje nowy Regulamin Bazaru.
Główne zmiany Regulaminu Bazaru:
- Limit postów i czasu od założenia konta został zmieniony.
- Jednocześnie limit postów zostaje zniesiony dla użytkowników, który konta zostały założone przed co najmniej rokiem od momentu chęci założenia tematu w Bazarze.
- Limit postów i czasu od założenia konta obowiązuje we wszystkich trzech działach Bazaru.
- Bazar będzie widoczny tylko dla osób zalogowanych.
3) Z przyczyn administracyjnych zostają zamknięte wszystkie tematy mające powyżej 100 stron. Jednocześnie zostaną utworzone ich bliźniacze wątki.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-01-07, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#8 Wysłany: 2011-05-15, 12:47
Pamietajcie,ze podczas moderowania topicu otwiera sie on caly na raz,nie jest podzielony na strony.Mam dosc szybki internet,a ladowanie do konca i tak trwa wieki.Tak bedzie po prostu latwiej.
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Pisar, może zamiast pisać tak od razu "bez sensu", może byś spytał się z jakich przyczyn tak zrobiliśmy? Krytykować i oceniać każdy umie....
Z jakich przyczyn to ja się domyślałem i wiedziałem.
Niemniej jednak nadal twierdzę, że to trochę bez sensu i robi "dziwne" zamieszanie.
Po prostu nigdy na innych forach z tym się nie spotkałem i stąd moje stwierdzenie.
A nie da się tak zmienić silnika by robiło administrowanie tak jak należy?
#10 Wysłany: 2011-05-16, 07:33
Pisar, bo na tych innych forach nie istnieje coś takiego jak moderka, to i takie działanie nie jest potrzebne.
Żaden, powtarzam, żaden silnik nie poradzi sobie z tym. Normalnie moderowane fora różnie sobie z tym radzą. Wus np. robi co tydzień nowy wątek "Pokaż co jest na nadgarstku". Itp, itd.
Zamieszanie jest na początku. Potem naturalne jest, że zamknięte wątki powoli opadają w dół hierarchii działów.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-05-16, 07:52, w całości zmieniany 1 raz