Mam jedną prośbę - czy udałoby się przy okazji modernizacji zrobić tak, aby w celu znalezienia setnej strony tematu liczącego ich 200 nie trzeba było klikać sto razy, "kartkując" po kolei każdą stronę. Poza tym jest OK, neutralny kolor szary korzystnie się wyróżnia, nie męczy oczu, a czcionka postów pozostaje czytelna (chociaż... myślę, że nie zaprotestowałbym przeciw o punkt większej).
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Darecki [Usunięty]
#24 Wysłany: 2011-04-13, 08:45
Zinajda napisał/a:
Mam jedną prośbę - czy udałoby się przy okazji modernizacji zrobić tak, aby w celu znalezienia setnej strony tematu liczącego ich 200 nie trzeba było klikać sto razy, "kartkując" po kolei każdą stronę.
Jest taka opcja Klikasz na taki znaczek <<>> czy coś podobnego i tam z listy sobie wybierasz do której strony chcesz przejść
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#27 Wysłany: 2011-04-13, 09:28
Nie przewiduje się się zmian kolorystycznych , po za tym nadchodząca modernizacja poprawi funkcjonowanie forum pod względem szybkości .
Logo można zmienić na takie jakie narysował Zinajda , tylko ktoś to musi przygotować tak by pasowało rozmiarem do strony głównej forum .
Wypadało by też zapytać Maxia który stworzył naszą mapkę czy zgadza się na jej zamianę na logo CW made by Zinajda .