Trafiłeś tylko z tym, że żona bardzo lubi byty
Ale zegarki też chyba lubi mi kupować - dwa moje najdroższe to jej zakupy - ja bym tyle za zegarek nie zapłacił
Bardzo mi się podobają te Deep Blue , bez kitu .. kawał zegara za rozsądną kasę .
Jestem na tak
+1. Fajny zegarek.
Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek, którym bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2011-04-05, 18:54, w całości zmieniany 1 raz
Bardzo mi się podobają te Deep Blue , bez kitu .. kawał zegara za rozsądną kasę .
Jestem na tak
+1. Fajny zegarek.
Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek jakim bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono.
Tyko weź z tytanową klamerką
Mniej się o blat biurka rysuje
#34 Wysłany: 2011-04-05, 18:56
ALAMO napisał/a:
matyr napisał/a:
Rudolf napisał/a:
Jestem na tak
+1. Fajny zegarek.
Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek jakim bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono.
Tyko weź z tytanową klamerką
Mniej się o blat biurka rysuje
I do tego, jak każdy prawdziwy hydrogeolog, czasem wkładam rękę do wiadra z wodą.
Za mną chodzi taki, tylko kwarcok chrono, bo jak wiadmo każdy prawdziwy nurek, którym bez wątpienia jestem potrzebuje w zegarku mieć chrono.
TUTAJ KLIK , do jutra z 10% zniżką na hasło: WUS10% . Kupować, kupować, nie marudzić, zbieram argumenty na konkretny rabat za tryta
Wysyłka gratis z UK, więc bez cła i VAT-y ...
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2011-04-05, 19:31, w całości zmieniany 1 raz
maciek [Usunięty]
#36 Wysłany: 2011-04-05, 19:43
Tomek napisał/a:
matyr napisał/a:
TUTAJ KLIK , do jutra z 10% zniżką na hasło: WUS10% . Kupować, kupować, nie marudzić, zbieram argumenty na konkretny rabat za tryta
Wysyłka gratis z UK, więc bez cła i VAT-y ...
Tomek, nawet nie wiesz jak wielki burn czeka na Ciebie w piekle.