muszę go oblukać, a jak przyciski - dobrze działają ? Z perfectami to tak jest, wszędzie pełno kiepskich fot, lub po prostu w stylu Alle, a potem przychodzi zegar i wielki plus, b o niektóre są świetne.
...
Przyciski jak przyciski-skuteczne zdaje mi sie,przynajmniej koleżka się nie skarży.
Cytat:
Widziałem na bazarku zegarki Perfect, to te same? Takie jakieś, nie przygladałem się za bardzo.
Na bazarku faktycznie może sama polepina i tandeta po 5 zyla,ale zobacz na pierwszej stronie (Łukasz też) są i po 150 zł.
I prosze mi tu nie wplątywac Mqj-a bo to zupełnie inny temat
Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#65 Wysłany: 2011-04-01, 23:46
Pager perfecty z sensowny wykonaniem i dizajnem to przedział powiedzmy 40 - 70 zł, na Alle trzeba szukać czasem są naprawdę fajne, pokazywałem w tym wątku na pierwszej stronie dwa moje i jestpanbardzozadowolony
Pies czy kot?: kot Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#70 Wysłany: 2011-04-03, 20:40
iiitam, perfect jak perfect, alle coś z 30 zeta chyba, szkło wypukłe jak soczewa działa, ale można by go pomodzić na jakiegoś pseudo pilocika, nieźle świeci, bransa 20mm
Miałem kiedyś kilka Perfectów. Wpadały przy okazji innych zakupów. Największym przekleństwem tej marki jest jej nazwa
Ostatnio miałem takiego klasycznego kwadratowego garniturowca (felek pokazywał go kilka stron wcześniej) i powiem Wam, że jakość była naprawdę zadowalająca. Przyjemnie leżał na ręce i w sumie nieźle wyglądał.
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2011-04-27, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
#72 Wysłany: 2011-04-27, 09:21
Buczo, dokładnie, nawet i nazwa by uszła tylko po cholerę robią ją taką wielką - już się nakombinowałem co by acetonem ściągać ale pewnikiem pójdzie z farba cyferblatu...
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14452 Skąd: Gliwice
#73 Wysłany: 2011-05-10, 12:56
Od kilku tygodni posiadam ten zegarek:
Pierwsze wrazenie- jest potężny:D koperta 51 mm, spora osłona koronki, no i 19 mm grubości...kawał zegara:
Tak to ustrojstwo prezentuje się na ręce ( przy nadgarstku 19,5 cm ):
Jakość wykonania i materiały, wg mnie, mogą pozytywnie zaskoczyć. Mam jeszcze jednego Perfecta i parę innych "budżetowych" zegarków, ale ten to zupełnie inna bajka. Koperta jest stalowa, czuć to na ręce. Solidne, zakręcane wieczko, próba otwarcia bez klucza skończyła się porysowaniem. Wykończenie koperty jest satynowe, co wygląda bardzo efektownie, niestety momentalnie widoczny jest wszelki kurz. powłoka wydaje się być solidna, jak dotąd zegarek dorobił się jednej rysy, kiedy nieoswojony z jego rozmiarem uderzyłem nim o szafkę wiążąc buty ;-P widać poniżej:
Zegarek kupiłem u sprzedawcy, który oferował go w wariancie z czarnym paskiem. Jak się okazało, jest to pasek innej firmy ( luiz Lorenzi- takie różne dziwne zegarki sprzedają pod ta nazwa na allegro ), przełożony samodzielnie przez sprzedawcę. Rzekomo skórzany, w co nie wierze, jednak gruby i chyba solidny...jedynie licha klamra ( to ta po lewej )klamra nie przystawała do słusznych gabarytów czasomierza, więc od razu ja wymieniłem.
Ogólnie wielki plus Dobry sposób na wydanie tych 150 zł