Pies czy kot?: pies
#1 Wysłany: 2011-03-13, 17:20 Helena Pilotka
Nowy nabytek. Jestem baaardzo zadowolony! Wykonanie to nowy standard wśród chińskich zegarków - porównywalne do seagulla - w mojej ocenie rewelacja. Zegarek jaki jest każdy widzi Warto podkreślić, że koperta jest znacznie lepiej wykonana niż ta w podobnych modelach dostępnych u jacksona czy manbushiji: dekiel jest zakręcany (a nie "na śrubki"), na boku koperty nie ma charakterystycznej "limitacji" 117/1000 na dekielku nie ma liczb 0123456789 - nie wiele więcej oczekuję od zegarka. Luminova bardzo ładnie świeci (i równomiernie!). Wykonanie naprawdę robi wrażenie. Kilka skromnych, "reportażowych" fotek:
Ale między uszami się chyba niezbyt popisała .. Koperta wygląda na nie dopolerowaną w tym miejscu. Ale nie zmienia to faktu, że należy się bliżej przyjrzeć ofercie tej pani ..
Gratki Wojtek, niech się nosi ..
Pies czy kot?: kot
Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#9 Wysłany: 2011-03-13, 19:41
Tomek napisał/a:
Ale między uszami się chyba niezbyt popisała .. Koperta wygląda na nie dopolerowaną w tym miejscu. Ale nie zmienia to faktu, że należy się bliżej przyjrzeć ofercie tej pani ..
Gratki Wojtek, niech się nosi ..
Się doczepił Amfibie też sa tam niedopolerowane i nikt im nie wytyka
Tak, tak, ale tam zdaje się jakieś negocjacje do pierwszej krwi były Ostateczna cena mnie interesuje - za <100$ można mieć małego Ticino ze wszystkimi ficzerami i wykonanie między uszami chyba nieco lepsiejsze ma
Który - duży czy mały braciszek Widziałem, że dla odmiany małe ma out-of-stock a na powrót dostępne są te w czarnym PVD . Mógłby Collucci nad jakimś z tarczą B się zastanowić
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Blaz [Usunięty]
#15 Wysłany: 2011-03-13, 21:02
Helena, to kobita, która się ceni. Ale ma to coś, czego nie mają inni.