Jak za bardzo spamuje w galerii to proszę o sygnał.
A spamuj se ile chcesz
Tylko pisz, czy to Twój nabytek, czy znowu pożyczony do zdjęć.
Bo jak codziennie będziesz jakoś nowy pokazywał, to będziem za bardzo zazdrościć i nam może żyłka... pęknąć
Jak za bardzo spamuje w galerii to proszę o sygnał.
A spamuj se ile chcesz
Tylko pisz, czy to Twój nabytek, czy znowu pożyczony do zdjęć.
Bo jak codziennie będziesz jakoś nowy pokazywał, to będziem za bardzo zazdrościć i nam może żyłka... pęknąć
Wszystkie Glicyne lub Aerowatche nie będą moje, chociaż nad jednym Glicyne się zastanawiam, ale wtedy napiszę że mój Dzięki za komentarze.
Blaz [Usunięty]
#7 Wysłany: 2011-03-11, 09:34
Siedzisz w magazynie jakiegoś salonu zegarkowego czy co?
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37161 Skąd: Bone China
#12 Wysłany: 2011-03-11, 11:16
Tessio też mi się niektóre Glicynki podobają w tym ta prezentowana na twoich bardzo ładnych zdjęciach .
To Ci ten kolega powinien kasę bulić a ty mu zdjęcia do prospektu rób ,albo wymiana weź glicynkę i zapłać w fotkach
Jakoś nigdy nie mogłem się do tej Glyciny przekonać, jak już to wolałbym w manualu.
Ale zdjęcia to Panie robisz miazga! Zawsze myślałem, że jedziesz lustrem, ale patrzę, a tu H50...
Sam chcę lustro kupić, ale widać że i kompaktem można zrobić cudne zdjęcia to sobie odpuszczę i pobawię się swoim H10. Ma niezłe makro, ale spory problem ze zdjęciami w słabym oświetleniu.