Pies czy kot?: kot
Wiek: 42 Dołączył: 21 Wrz 2010 Posty: 1682 Skąd: Warszawa
#48 Wysłany: 2011-02-28, 10:58
Mimo ze mi również działa wszystko od początku to wnoszę tytułem docenienia owej nierównej i heroicznej walki Adminów z Niewidzialnym, o dodatkowy słoik wisienek z nalewki !
Udało się i to aż do przesady - dziekuje za powiadomienia na emaila o PW, tego mi brakowało i to bardzo.
Ale poprawiło się az do przesady - mam wrażenie, że każdy temat w którym cokolwiek napisze z automatu dodawany jest jako obserwowany i w efekcie zasypuja mnie powiadomienia, że w obserwowanym temacie etc.
Jak toto wyłączyć (bo ja ciemnogród nie widze nigdzie listy/ustawień obserwowanych tematów), ew. poproszę o wyłaczenie u mnie tej opcji.
Blaz [Usunięty]
#59 Wysłany: 2011-03-02, 18:20
Miałeś włączoną opcję "Powiadamiaj o odpowiedzi", czyli dostawałeś powiadomienia, że ktoś napisał odpowiedź w każdym temacie, w którym napisałeś posta. Wyłączyłem Ci tą opcję.
Dziękować
Tak na porzyszłość - zagladnąłem sobie jeszcze raz w profil i jest tam okienko tak/nie dotyczace powiadomien. Rozumiem, że to tylko o to ustawienie chodziło - tzn. nie ma mozliwości obserwowania jakichś konkretnych tematów - albo wszystko albo nic.