A wal się Strix! Przez Ciebie jeszcze bardziej mi się chce tej piątki . Najlepsza z Żon na mnie krzyczy że tapety na kompie już są nudne , ciągle FFF i FFF...
strix najlepsze fotki tego zegarka jakie było mi dane widzieć. Mają one tajemniczą moc, która każe kupić to Seiko! Początkowo byłem sceptyczny, teraz wręcz zauroczony.
#22 Wysłany: 2011-02-26, 21:16
Ghostdog - 3 kinckie zarowki foto i namiot 80x80 z allegro + obiektyw macro lub funkcja macro w przyzwoitym kompakcie - wszystko co potrzeba, zeby sie tak bawic. Tutaj jeszcze plytka plexi 60x60 z marketu budowlanego
uwazam, ze gdyby taki jackskon zainwestowal w sesje foto chocby na takim poziomie to sprzedaz by mu zauwazalnie skoczyla, bo zegarki za 60-90$ spora czesc ludzi kupuje dla fun-u oczami wlasnie, bez trzymania sie za kieszen. Wystarczy wiec odpowiednio je podac
pozdr
s.
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-02-26, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
3 kinckie zarowki foto i namiot 80x80 z allegro + obiektyw macro lub funkcja macro w przyzwoitym kompakcie - wszystko co potrzeba, zeby sie tak bawic. Tutaj jeszcze plytka plexi 60x60 z marketu budowlanego
I zapomniałeś napisać, że czas trzeba mieć, żeby się pobawić tym wszystkim...
#27 Wysłany: 2011-02-27, 00:12
Santino napisał/a:
I zapomniałeś napisać, że czas trzeba mieć, żeby się pobawić tym wszystkim...
zdecydowanie, ale tego na allegro nie widzialem niestety
Tez mam z tym problemy pomimo zwolnienia, dlatego foce pozna noca jak mam jeszcze zapalu troche. Poza tym w dzien nie mam weny, za duzo sie dzieje. Plus taki, ze na zwolnieniu mozna odespac nieco, jak pojde do pracy zostana sporadycznie weekendy na takie zabawy Doba zdecydowanie powinna byc dluzsza... no i po cholere czlowiek musi spac?