#31 Wysłany: 2011-01-21, 13:13
Cepelin na Walżu za ok 3tys PLN ... stylistycznie bardzo udany dzięki twórczemu czerpaniu ale cenowo przeszacowany - wolałbym lotnicze chrono od Revue Thommen ... albo dozbierać do Spidiego
Altec- piękny zegarek, a o zdjęciach wolę się nie wypowiadać, bo i tak wiadomo że perfekcja Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości taka Omega trafi również pod mój dach. Mogłaby być nawet w automacie, jakoś bym przeżył
Wczoraj z ciekawości poszedłem zmacać Speediego.
Fajny jest i to na maxa ale pierwsze wrażenie miałem "czy trochę za tą kasę to nie za duże przegięcie". Bransoleta była słaba na maxa...w Benku She Sharki miałem"wrażenie" , że jest solidniejsza.
Ale tak czy inaczej zegarek kozacki : )
#45 Wysłany: 2011-02-24, 02:15
Piękny klasyk, werk do zapatrzenia, a foty wiadomo, wracając do małej pogawędki nt. tarczy z meteorytu - ciekawy pomysł na zasadzie - zegarek który był na księżycu + kamień który jest z kosmosu, oczywiście jak każdy tego typu zabieg pozostawia pole do dywagacji stylistyczno-estetycznych, choć np. Ruskiej kamiennej rakiety, mimo bycia na krawędzi kiczu nikt nie neguje tylko zachwala...