Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#91 Wysłany: 2011-01-23, 17:33
zardz napisał/a:
Kubama- wpisujesz się w krag jęczących
Eeee no nie. Zegarek jest świetny co nie oznacza, że jakbym ja go projektował to bym nieco nie poprawił Cena, jak pisałem wcześniej mogłaby, być wyższa, a ma być pono 6900EUR. To spokojnie będzie bestseller.
_________________ Foch und Ch.
Blaz [Usunięty]
#92 Wysłany: 2011-01-23, 17:34
No bo właśnie to, że się da, nie oznacza, że należy to stosować.
Kuba, bestseller? Fakt, w środowisku kucharzy...
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-01-23, 17:35, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#96 Wysłany: 2011-01-23, 19:14
U paneraia cena nigdy nie będzie niska bo to część ich ... no nie wiem ... prezencji? Tak sobie naczalstwo ustaliło , a ludkowie to łykają... I się cieszą co poniektórzy , że nie jest taniej... bo to wtedy nie prawdziwy byłby Panerai i byłaby kiszka ,,ą ę" wartości zakupu przedmiotu luksusowego... Dlatego niech Kubama i inni z homageforum tłuką te mody, bo dzięki werkom i hand made sa bliższe oryginałom niż wypusty firmy, która kupiła Paneraia... zardz.
_________________ Reservoir dogs ...
Blaz [Usunięty]
#97 Wysłany: 2011-01-23, 19:21
No ale ja mogę wszystko zrozumieć, ale dawać 6900 euro za takie coś? Za taką porażkę? Tak jak Rolex nie powinien pokazywać swojego Submarinera od tyłu, bo wstyd, tak gdy pokazuje się paranoja z boku to widać jaki to jest brzydki zegarek.
Podejrzewam zresztą, gdyby ten zegarek nie miał znaczka OP, a był chiński i kosztowałby 100 dolarów, to większość by wybrzydzała, że Chińczycy palą za dużo zielska.
U paneraia cena nigdy nie będzie niska bo to część ich ... no nie wiem ... prezencji? Tak sobie naczalstwo ustaliło , a ludkowie to łykają... I się cieszą co poniektórzy , że nie jest taniej... bo to wtedy nie prawdziwy byłby Panerai i byłaby kiszka ,,ą ę" wartości zakupu przedmiotu luksusowego... Dlatego niech Kubama i inni z homageforum tłuką te mody, bo dzięki werkom i hand made sa bliższe oryginałom niż wypusty firmy, która kupiła Paneraia... zardz.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#99 Wysłany: 2011-01-23, 19:37
Blaz, do jasnej cholery, Ty mnie nie denerrrrwujjjjj... Zawsze jątrzysz i zawsze się czepiasz- i bardzo dziękuję..., za to Cię lubię . Kto nie dostał szczepionki od Boga anty-paneriowskiej (Ty dostałeś) , ten cierpi...zardz.
#100 Wysłany: 2011-01-23, 19:40
ALAMO napisał/a:
zardz napisał/a:
Tylko tego na paneristi nie mów ...
Wiesz, że choć mógłbym- już nie powiem......zardz.
Blaz [Usunięty]
#101 Wysłany: 2011-01-23, 19:42
Twoje cierpienie móc wzmóc.
Każden jeden z nas ma tu poglądy na zegarki. Takie, owakie, śmakie. Ja mogiem uważać, że wydawanie więcej niż 300 zł na wazę, w której nie zmieszczę nawet filiżanki zupy, to trochę niefortunny pomysł. Ty możesz uważać, że wszystkie zegarki, które ja lubię i cenię, to są z kolei funta kłaków niewarte. A i tak spotkamy się na zlocie w Zgierzu pod stołem.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#102 Wysłany: 2011-01-23, 19:46
Blaz napisał/a:
A i tak spotkamy się na zlocie w Zgierzu pod stołem.
No komu jak komu, ale Tobie to chyba nie grozi , no chyba, że Ci bławatek sfermentuje w filiżance ..
Co do Paranoja - jak ktoś lubi i jest w stanie uciułać te ileś tam klocków ojro, to czemu nie? Niech się nosi, nie mam nic przeciwko, nie potępiam, nie dziwię się ...
#103 Wysłany: 2011-01-23, 19:58
Blaz napisał/a:
Ty możesz uważać, że wszystkie zegarki, które ja lubię i cenię, to są z kolei funta kłaków niewarte
Drogi Łukaszu, no co ja poradzę, raz się odezwałem niechcący a Ty widzę ,,zawistnie " mi to pamiętasz ... ale o Twoim chrono już nic nie napisałem(zresztą jak o 95% innych zagarów na forum, w myśl zasady -nie moja broszka- nie piszę...), choć te samoloty od razu mi się skojarzyły...,,eskadra bombowców z Dęblina"... No dobra..
.
Blaz napisał/a:
I trzymam Cię za słowo, choć naciskam abyś optował( w Sejmie tłumacz. lobbował...) za terminami innymi niż 7/8.05. oraz 28/29.05.2011 bo niestety nie zobaczycie mojej gęby...zardz.
Blaz [Usunięty]
#104 Wysłany: 2011-01-23, 20:04
zardz napisał/a:
Blaz napisał/a:
Ty możesz uważać, że wszystkie zegarki, które ja lubię i cenię, to są z kolei funta kłaków niewarte
Drogi Łukaszu, no co ja poradzę, raz się odezwałem niechcący a Ty widzę ,,zawistnie " mi to pamiętasz ... ale o Twoim chrono już nic nie napisałem(zresztą jak o 95% innych zagarów na forum, w myśl zasady -nie moja broszka- nie piszę...), choć te samoloty od razu mi się skojarzyły...,,eskadra bombowców z Dęblina"... No dobra..
Ja tylko tak ogólnie mówiłem. Nie myślałem o tej sytuacji, bo jej nawet nie pamiętałem.
Cytat:
Blaz napisał/a:
I trzymam Cię za słowo, choć naciskam abyś optował( w Sejmie tłumacz. lobbował...) za terminami innymi niż 7/8.05. oraz 28/29.05.2011 bo niestety nie zobaczycie mojej gęby...zardz.
Zalobbuję.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2011-01-23, 20:04, w całości zmieniany 1 raz