Apage Satanas
Zaprawdę powiadam wam, iż Szatan musiał pakt z onym człekiem podpisać, i ogonem mu, zamiast fotoszopa, fotki poprawia - bo nie jest znanym ludziom i filozofom, by robić takie foty z małpiszona I to rzekną wszyscy uczeni w piśmie, co mają sprzęt za zylion zetafonów, co jak idą na miasto robić zdjęcia to mają wózek na obiektywy, i wogóle to jeszcze raz chcę podkreślić że APAGE SATANAS
#8 Wysłany: 2011-01-04, 21:55
Zdjecie super, przez co coraz bardziej emkjudzej mi sie podoba. W sumie z tych wszystkich sub'o podobnych mqj ma najfajniejsze logo. W sumie emkjudzej to juz klasyka
Zdjecie super, przez co coraz bardziej emkjudzej mi sie podoba. W sumie z tych wszystkich sub'o podobnych mqj ma najfajniejsze logo. W sumie emkjudzej to juz klasyka
Jakby tam był sam ten górotwór stylizowany - to bym się w 100% zgodził ...
A tak to kombinować musim jak to zmyć
Darecki [Usunięty]
#10 Wysłany: 2011-01-04, 22:10
A po co zmywać ... do korony nie podobne :>
Piękna fota
Nie mogę tego dobrze ocenić bo jeszcze MQJ nie dotarł A już jest ponad miesiąc
Zobacz na Ebay ile ci jeszcze czasu na spór zostało - żebyś się nie obudził z ręką w nocniku Ja bym zaczął, i w nosie - niech zwraca kasę albo wysyła nowego !