Do tego muszę przyznać że kocham wskaźnik Power Reserve na tych orientach, praktycznie jest to teraz dla mnie mus w automacie.
Fakt, to bardzo praktyczne rozwiązanie.
emef [Usunięty]
#17 Wysłany: 2010-12-12, 11:59
Dzieki. Jako, ze temat ozyl troszke to dorzucam fotki pogladowe Rewolwera na materacu.
Do samego paska nie jestem jeszcze w 100% przekonany bo musi sie chyba jeszcze ulozyc...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#23 Wysłany: 2010-12-21, 12:54
emef napisał/a:
Dzieki. Jako, ze temat ozyl troszke to dorzucam fotki pogladowe Rewolwera na materacu.
Do samego paska nie jestem jeszcze w 100% przekonany bo musi sie chyba jeszcze ulozyc...
Daj znać, czy Materac nie popękał Ci przy uszach, w okolicy otworów na teleskopy. Mój, niestety, tak i to szybko .
Czino [Usunięty]
#24 Wysłany: 2010-12-21, 22:20
irek1981 napisał/a:
Niech się nosi - podoba mi się .
+1 Gratulacje!
emef [Usunięty]
#25 Wysłany: 2010-12-22, 20:41
Tomek napisał/a:
emef napisał/a:
Daj znać, czy Materac nie popękał Ci przy uszach, w okolicy otworów na teleskopy. Mój, niestety, tak i to szybko .
Narazie ponosilem ze 3 dni i wrocilem do branzolety bo jednak wygodniejsza, ale bede raportowal jesli mi tez padnie.