Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#2 Wysłany: 2010-12-08, 23:58 Re: Jaki pasek do Santino A1?
Santino napisał/a:
Mnie się nasuwa niebieski/granatowy krokolook. A Wam?
...jak dla mnie, to nie będzie pasował ni chu chu. Klasyczny czarny, albo brązowy z delikatnym przeszyciem. Płaski, nie kroko, jaszczurko, wężo cośtam. Nie znam się na paskach, więc nie mogę bezpośrednio polecić, ale chłopaki zaraz się zlecą to pomogą.
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2010-12-08, 23:58, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#4 Wysłany: 2010-12-09, 00:51
...ale ten co teraz jest nie jest płaski - ma jakiegoś garba na środku. Moim zdaniem "kolorowy" pasek nie będzie tutaj pasował. Zabierze cały urok jaki siedzi w tym zegarku
1. - chyba za cienki będzie
2. - zwęża się do 18 mm przy klamerce, a mam zapinkę na 20 mm
3. - jak pkt 1
4. - j.w.
5. - jak pkt 2 - ale na razie jest liderem
6. - jak pkt 1, 3 i 4
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#10 Wysłany: 2010-12-09, 13:09
Mam i BOBy i RIOSy. Rios jakością wykonania i wykończenia bije BOB-a na głowę, te wyższe modele (np. Marina) też.
Paski BOB są grubsze i przez to sztywniejsze (mam co prawda tylko takie masywne, z grubej skóry), choć Blaz miał Riosa z pancernej skóry (nie ma go w linkach, taki masywny pach z krowiej skóry). Moje Riosy (3 szt.) są cieńsze, mięciutkie i dobrze układają się do nadgarstka. Jak w testach długodystansowych - nie wiem, za krótko mam jedne i drugie.
Co do ceny: nie mam pojęcia, skąd Marvin bierze te paski, na Zatoce Rios jest dość drogi.
Jeszcze trzy propozycje bardziej budżetowe, szczególnie drugi link polecam uwadze, poszukaj takiego w jaśniejszym kolorze, miałem ten pasek, jest świetny. U tego sprzedawcy powinien być.