Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 59 Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 393 Skąd: Gdynia
#3869 Wysłany: Dzisiaj 18:00
Dorian06, to taki smartwatch dla purystów
Zasilany bateryjką, a nie ładowany. Podobno wystarcza na dwa lata. Normalnie wyglądający zegarek i działający jak zwykły analogowy kwarc. Choć sparowany z telefonem, dzięki czemu nie trzeba korygować czasu, a ponadto powiadamia o połączeniach czy wiadomościach. Przez wibrowanie. Nie ma na tarczy żadnego wyświetlacza, więc powiadomienia są bardzo ogólne. Poza tym ma stoper, timer, krokomierz i możliwość sterowania niektórymi funkcjami telefonu za pomocą puszerów.
Reasumując, wygląda jak zwykły analogowy zegarek i ma kilka dodatkowych możliwości. A co najważniejsze, jest wręcz świetnie wykonany. Idealnie zrobiona koperta, lekko wypukły szafir z AR, tarcza kanapka. Ja kupiłem na pasku i żałuję, że nie na bransolecie, bo ta jest wykonana również świetnie. Ogólnie poziom wykonania koperty, tarczy i detali mogę porównać do Seiko Presage. Ale chyba się kiepsko sprzedają, bo można je kupić w promkach z upustem 50%. Ja tak właśnie kupiłem, chyba za 8 stówek. A w tej cenie to sztos.