Jasne dzięki. Zamawiałeś bezpośrednio u Sinna i jaki czas oczekiwania ??
Ja zamawiałem na początku lipca.
U Sinna już nie było, ale kontaktowałem się z jednym oficjalnym przedstawicielem w Monachium bo oni też zamawiali. Mówili że zamówili, ale nie wiedzieli ile dostaną. Dostali jedną sztukę i mimo wielu zapytań powiedzieli że ja byłem pierwszym który się skontaktował (w maju jeszcze) więc wyszedłem z zegarkiem
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Jasne dzięki. Zamawiałeś bezpośrednio u Sinna i jaki czas oczekiwania ??
Ja zamawiałem na początku lipca.
U Sinna już nie było, ale kontaktowałem się z jednym oficjalnym przedstawicielem w Monachium bo oni też zamawiali. Mówili że zamówili, ale nie wiedzieli ile dostaną. Dostali jedną sztukę i mimo wielu zapytań powiedzieli że ja byłem pierwszym który się skontaktował (w maju jeszcze) więc wyszedłem z zegarkiem
No to super. Ja nad limitką się nie zastanawiałem bo lubię datę
Tomek, Jarek, Wojtek dzięki
Tomek Citizen był nie planowany a o Sinnie mysłąłęm półtora roku temu ale zszedł ostatni z zatoki zegarków jak nie miałem pieniedzy. Nowa wersja na plus że bezel nie obraca się koronką. Trochę zmian jest ale bardzo ciekawy zegarek.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1151 Skąd: Azjatycka Warszawa
#460 Wysłany: 2024-10-01, 03:59
Gratuluję wszystkim, sinny piękne, tym bardziej na dobrych fotkach jak widać smaczki
U mnie, a raczej jeszcze nie, dzięki ogromnej pomocy Strzały, zawita Tudor. Oczywiście jak widać bransa do wywalenia, ale zadziałała zasada CCC - cena czyni cuda mam nadzieję, że ceny Tudorów bardziej na „ryj” już nie polecą
I tu pytanie do bardziej doświadczonych kolegów - Forstner Bullet czy Wujek Seiko?
Ostatnio zmieniony przez qbapiasek 2024-10-01, 07:34, w całości zmieniany 3 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 37 Dołączył: 02 Sty 2011 Posty: 1151 Skąd: Azjatycka Warszawa
#463 Wysłany: 2024-10-02, 08:02
No to Forstner czy Uncle Seiko? Ma ktoś doświadczenie? Z forstnera najbardziej mi odpowiada model Bullet, z wujka Seiko nie mam preferencji, pewnie bym brał dżubile.