Lepiej się przyznaj czy masz tarczę do Tao i skąd, bom chcem podobny zabieg wykonać na elegancie. Baza już się rysuje w jasnych barwach, chyba nawet z niebieskimi wskazówkami.
Do tego te fajne frezy na anitasie. Tylko koncepcja tarczy mi padła, miałem taką upatrzoną u Niemca na zatoce, to cena poszybowała na 35 ojro jak patrzyłem ostatni raz. Przegięcie!!!
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#8 Wysłany: 2010-11-21, 18:05
Tarczy jeszcze nie mam, poszukiwania osłabły, bo coś nie mogę znaleźć i powoli zaczynam się poddawać . Poza tym zmienił się nieco kierunek moich zainteresowań zegarkowych (co widać w stopce ) i motywacja osłabła .. Kto wie, może znów jakąś wyprzedaż urządzę ..
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2010-11-21, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Jestem na etapie poszukiwania tarczy do zegarka. Proponuję w tym wątku zebrać do kupy wszystkie znane nam adresy, gdzie takiego zakupu można dokonać. Teraz pomoże to mi w poszukiwaniach, kiedy indziej, być może, komuś innemu.
Na początek sprzedawcy Maryn, którzy w większości przypadków oferują również m. in. same tarcze:
Na E-Bay jest erkahund, pan, który macza swe łapki przy produkcji Precisty, często wystawia również sterylne tarcze na sprzedaż
ROUHELENA , to ten sam sprzedawca, co Helenarou, ale niektórzy wolą robić zakupy na E-Bay
b_line55c , sporo części do zegarków, tarcze, koperty, głównie do mechanizmów ETA
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#15 Wysłany: 2010-11-21, 20:04
Napisz do Tourby Watches, tam tarcze sprzedają po 100 jurków, nikt nie będzie miał takiej samej a unikalność kosztuje .
A na poważnie: b. ładna tarcza, podoba mi się, ale na razie mój projekt leży odłogiem .. Jakoś nawet nie mogę się zmobilizować na prostowanie "7" w Tao .