Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#21 Wysłany: 2010-10-28, 21:14
To jak sie podoba jako całość ale z 1. sekunda to no problem. A w ogóle to niiby nie mój klimat ale w Zgierzu z białym chronometrem pow. res. trochę połaziłem i nawet, nawet...dobrze leżal - wasza to wina! , zardz
To jak sie podoba jako całość ale z 1. sekunda to no problem. A w ogóle to niiby nie mój klimat ale w Zgierzu z białym chronometrem pow. res. trochę połaziłem i nawet, nawet...dobrze leżal - wasza to wina! , zardz
Bujaj się
Twoja wina, bo primo żeś przyjechał, sekundo żeś ponosił ...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 09 Wrz 2010 Posty: 272 Skąd: matecznik LSD
#26 Wysłany: 2010-10-28, 22:35
hotwax napisał/a:
to od mojego uścisku Zardz jak ci się podoba to czemu nie ?
Przecież wiesz (chociaz nie pamietam czy z Tobą o tym akurat mówiłem ) że jestem jaknajmniejzegarkowcemnajlepiejjeden + GieSzok w odwodzie, nie ciągnie mnie do hurtownictwa, no i mam inne plany. ale dzieki za podszepty zardz Aaa, przykumałem o który uścisk Ci chodzi
_________________ Reservoir dogs ...
Ostatnio zmieniony przez zardz 2010-10-28, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#27 Wysłany: 2010-10-29, 08:48
zardz napisał/a:
jestem jaknajmniejzegarkowcemnajlepiejjeden + GieSzok w odwodzie
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#28 Wysłany: 2010-10-29, 08:52
zardz napisał/a:
Przecież wiesz (chociaz nie pamietam czy z Tobą o tym akurat mówiłem ) że jestem jaknajmniejzegarkowcemnajlepiejjeden + GieSzok w odwodzie, nie ciągnie mnie do hurtownictwa,
He he he, zobaczymy, wpadłeś już jak śliwka w kompot