Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#32 Wysłany: 2017-06-10, 18:53
>>>
Wykorzystując okoliczność wynikającą z podbijania postów, pragnę poinformować faktycznie zainteresowanych, że przygotowuję kolejne zegarki radzieckie i rosyjskie do przeprowadzenia omawianego testu.
Ze swojej strony chciałbym również zachęcić życzliwych Kumotrów do przetestowania swoich czasomierzy pod rzeczonym względem.
Można byłoby wtedy sporządzić odpowiednie zestawienie, które następnie stanowiłoby materiał do szczegółowego przeanalizowania i wyciągnięcia odpowiednich wniosków...
PS.
W przedmiotowym temacie niestety pojawiły się wypowiedzi merytoryczne inaczej, ale mnie to już przestało nawet specjalnie dziwić...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#33 Wysłany: 2017-06-10, 22:58
Tak merytorycznie, to pieprzysz, radca, jak ofiara butaprenu
Gboo.
_________________ "We offer best solutions in search of a problem"
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#34 Wysłany: 2017-06-10, 23:22
>>>
Uzyskane wyniki testu rezerwy chodu można byłoby także zestawić z danymi technicznymi poszczególnych mechanizmów, podawanymi przez producentów i zawartymi w bazie danych Ranfft Watches.
Oczywiście wszystkie merytoryczne propozycje i konkretne sugestie ze strony życzliwych Kumotrów są nie tylko bardzo przeze mnie wyczekiwane, ale nawet wręcz wielce wskazane...
PS.
Mam przy tej okazji pewną propozycję, żeby autorzy tematów mogli w uzasadnionych przypadkach korzystać z opcji < użytkownicy ignorowani >...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...