_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
jako Elementowi Wątpliwemu podobają Ci się pewnie każde polskie rowy Panie Zaściankowy
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ten bezel faktycznie mógłby być węższy ale fakt trzeba będzie zacząć zbierać...
Ja wiem, że na tym etapie ciężko coś zmienić ale może nanieść na ten bezel jakąś dodatkową podziałkę która by zmniejszyła optycznie te duże powierzchnie?
Ostatnio zmieniony przez Clip 2016-08-05, 10:09, w całości zmieniany 1 raz