Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#11 Wysłany: 2011-12-27, 08:50
Cytat:
Oświadczenie Zarządu Foch und Ch.
wtorek, 27.12.2011
W związku z pojawiającymi się pytaniami odnośnie domniemanego odejścia jednego z założycieli manufaktury Foch und Ch. niniejszym informujemy, że zmianie uległo jedynie logo firmy. Korekta obejmuje skrócenie nazwy marketingowej do "Foch" oraz zmianę jej formy graficznej. Nazwa pełna "Foch und Ch." pozostaje nie zmieniona tak jak i skład osobowy naszej firmy.
Zmiana ta podyktowana była względami marketingowymi oraz projektowymi. Krótsze, bardziej zwarte logo, zawierające wyróżniający akcent w postaci stylizowanej litery "f" będzie lepiej wspierać markę. Poza tym nowe logo łatwiej jest umiejscowić na tarczach zegarków.
Cieszy nas tak żywa reakcja wielbicieli marki Foch und Ch. Składamy Państwu wyrazy szacunku i życzymy powodzenia w Nowym Roku.
Kubama jaką kopertę dałeś do tego projektu, chodzi mi o rozmiar, oraz jaka średnica tarczy tam wchodzi. Mam zamiar mechanizm mojej Molni w raz z tarczą ubrać w fajną kopertę, będę szukał koperty w rozmiarze 43 do 45mm, żeby zrobić jeszcze pierścień redukcyjny do zamocowania mechanizmu, aby pewnie siedział. Rozmiar mojego mechanizmu to 35,5mm , tarcza o średnicy 39mm.