Widzieliście promocję 15% na eBay.pl z kodem PXMAS17S ?
Chciałem skorzystać tylko zastanawiam się czy zadziała na produkt, którego nie wyszukuje przez eBay.pl
Mam obawy, że nie chociaż ma działać jeśli jest wysyłka do Polski.
Panowie, zegarek do kupienia w funtach a ja posiadam na ebayu konto rozliczeniowe w złotówkach. Dokonując zakupu pobierze pieniądze z konta w złotówkach i przewalutuje oraz czy nie lepiej zmienić walute rozliczeniową ze złotówek na euro.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11634 Skąd: Łódź
#732 Wysłany: 2018-02-08, 23:09
Jacobi napisał/a:
Jeżeli ktoś sprzedaje na zatoce z opcją kup teraz, jest podana kwota, to co oznacza, że obserwuje np. 58 osób?
Obserwując masz zapisaną daną aukcję na koncie i łatwiej do niej ponownie trafić/odnaleźć.
Po jej zakończeniu to chyba jedna z najlepszych opcji aby do niej trafić i sprawdzić czy się sprzedało a jak nie to można zaproponować uczciwą połowę sprzedającemu
W licytacji zapewne można podejrzeć za ile poszło po jej zakończeniu
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 123 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14472 Skąd: Gliwice
#733 Wysłany: 2018-06-20, 08:13
Czy jest jakiś sposób an sprawdzenie, czy sprzedający w ogóle odebrał/przeczytał wiadomość wysłaną do niego z konta ebay
W poniedziałek napisałem do 2 gości w sprawie ich aukcji i zero odzewu...