Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 16 Kwi 2010 Posty: 456 Skąd: POZnan*
#1 Wysłany: 2010-04-19, 15:42 jakość pasków u Jacksona
Ciekawi mnie jakość skórzanych pasków w Marynach sprzedawanych przez Jacksona. Słyszałem, że generalnie w MM jest z nią raczej słabo, poza pasiorami z Getat.
Prawda to
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2010-04-19, 15:49
To są paski z chińskiego zwierza. Generalnie jakość grubo poniżej średniej.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#5 Wysłany: 2010-04-19, 20:25
Nie jest tak źle, w "kinckich" zegarkach zdarzają się dobre paski, jako przykład podam Chinominora, ma pasek świetnej jakości, Alamos może potwierdzić.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 16 Kwi 2010 Posty: 456 Skąd: POZnan*
#8 Wysłany: 2010-04-19, 21:07
bow napisał/a:
Świetny pasior do Chinominora - czyli 24mm - to Krzysiek Reda s23.
Stosunek jakość-cena jest nie do pobicia. Za trzy dyszki dostajesz kawał pacha z klamrą pre-v.
no właśnie dużo dobrego słyszałem o tym pasku ... prawdę mówiąc jednak na tą chwilę zakupy pasków k.reda nie wydają mi się wcale takie łatwe
Nie jest tak źle, w "kinckich" zegarkach zdarzają się dobre paski, jako przykład podam Chinominora, ma pasek świetnej jakości, Alamos może potwierdzić.
Zaprawdę powiadam iz słusznie Svedos prawi - w Chiominorze jest fajny pach, przeszywany, pogrubiony, skórzany, z klamrą! Dobre pachy mam też w Dixmoncie, Sea Gullach oraz Pekinie. Samsony tez miały uchodzące białemu człowiekowi sztuki.