#1 Wysłany: 2010-08-24, 21:07 pozwólcie, że tak nieśmiało zapytam...
Nie bijta ale mnie to nurtuje
szukam w faq i nie mogę znaleźć. po kiego grzyba w profilu są te kolorowe paski z oznaczeniami HP/MP/EXP i jakimiś cyferkami i co oznaczają? Jakiś niedomyślny chyba jestem
Ostatnio zmieniony przez Tomir 2010-08-24, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#2 Wysłany: 2010-08-24, 21:11
Jak kiedyś napisałem:
HP - ilość zjedzonych łazanków
MP - czas potrzebny do całkowitej regeneracji organizmu po ich zażyciu
EXP - ilość zjedzonych łazanków, która jest potrzebna do osiągnięcia następnego stopnia wtajemniczenia.
A tak na poważnie:
HP: obrazuje aktywność użytkownika, poprzez odpowiadanie na inne posty.
MP: obrazuje szybkość użytkownika w odpowiedziach na inne posty. Za każdy własny post płaci się punktami MP , ale z czasem następuje ich regeneracja.
EXP: pokazuje w procentach ile pozostało postów do uzyskania przez użytkownika następnego poziomu.
Generalnie więc są to statystyki aktywności usera na forum.
mi w tym czerwonym pasku exp brakuje jeszcze jeden post do 100%
tak wogóle to co to za paski te zielone, niebieskie i czerwone na profilu?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
zadawałem pytanie żeby spamować a nie żeby otrzymac odpowiedź
szwajcarski świstaku
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-26, 23:12, w całości zmieniany 1 raz