#1 Wysłany: 2012-08-25, 17:06 Zegarkowi Rusofile wszystkich krajów łączcie się
Myślę ze pora założyć grupę..mają je Seikowcy, Taliby, wyznawcy Omegi wiec pora na NAS, a jest nas kilku na forum
Wymagania- choc jeden sowiet w kolekcji i chęć do przynależności
Specjalna komisja Всероссийская чрезвычайная комиссия по борьб связанных с приложениями [Czkwp]- Wszechrosyjska Komisja Nadzwyczajna Do Spraw Wniosków rozpatrzy każde podanie. Kontrrewolucjonistom i szpionom mówimy NIE !
Prosił bym o osobę władną o kolorek najbardziej zbliżony do koloru flagi
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Towarzysz zgodził się na zmianę nazwy Grupy, ale nie na kolor..musi byc czerwona jak rozlana krew walczących o rewolucję , może być ta z żyły czy też jaśniejsza z tętnic, inaczej będzie wycieczka do krainy KLIK
zafop, dzieki, za pomoc
Ręce precz od czerwonego koloru ADHD
Wy odużeni wódką i samogonem kołchoźnicy!
o kufa ja też mam dwie słavy i poliota, a i mołnie
No dobra, czym NAS - a nie wykonującą rolę służebną dla społeczności forum administrację - przekupicie ?
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-08-25, 19:21, w całości zmieniany 1 raz
W kwestii formalnej. Rusofil a osoba kolekcjonująca radzieckie i rosyjskie zegarki to raczej dwie różne osoby
Po części masz racje, ale jesteśmy na forum zegarkowym i oczyiście chodzi o rusofili czyli sympatyków sowieckich czy tez radzieckich zegarków a nie kuchni, polityki czy tez samochodów CCCP
Można uściślić " zegarkowy rusofil", generalnie nazwa jest sprawą otwartą
Wiek: 55 Dołączył: 20 Sie 2012 Posty: 489 Skąd: Warszawa + CCCP
#14 Wysłany: 2012-08-26, 02:06
wahin napisał/a:
W kwestii formalnej. Rusofil a osoba kolekcjonująca radzieckie i rosyjskie zegarki to raczej dwie różne osoby
именно
_________________ zyj terazniejszoscia
Spam [Usunięty]
#15 Wysłany: 2012-08-26, 09:20
...nie mówię nie... ale bardziej mi zielono niż... красно ...aczkolwiek rusofilem nie jestem... pasjonatem radzieckich zegarków również... wszakże K-43 na wskroś amerykańskim jest... a i typowi 17 gwieździstą flagę przypiął bym...
Ostatnio zmieniony przez Spam 2012-08-26, 09:22, w całości zmieniany 1 raz