pamiętam, że ten pasek jest istotnie bardzo fajny, jednak nie jestem pewien, czy będą mi pasowały kontrastowe przeszycia. Do białej tarczy Eterny wyglądają bardzo dobrze, a u mnie jest ciemno kremowa
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#9 Wysłany: 2010-10-31, 12:15
Kyle napisał/a:
pamiętam, że ten pasek jest istotnie bardzo fajny, jednak nie jestem pewien, czy będą mi pasowały kontrastowe przeszycia. Do białej tarczy Eterny wyglądają bardzo dobrze, a u mnie jest ciemno kremowa
Tak, jest problem - OT robi takie przeszycia, do bardziej eleganckich zegarków nie pasuja za bardzo...
Blaz [Usunięty]
#10 Wysłany: 2010-10-31, 12:42
Horido to IMHO słabe paski na dłuższym dystansie...
Kyle, moim skromnym zdaniem ani Horido, ani Reda do tej Stowy nie pasują. Albo rzeczywiście OT, albo może Bros lub Rios...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#11 Wysłany: 2010-10-31, 17:07
Rios to imo całkiem niezły pomysł. Kupiłem ostatnio dwie sztuki i jestpanbardzozadowolony Kupowałem TUTAJ , ceny zdecydowanie bardziej przyjazne dla kieszeni niż te Jebajowe.