Pies czy kot?: pies
#97 Wysłany: 2012-09-24, 13:10
Shaom, hulelam
Jak z jakością mechanizmu w Waszych Bajglach?
Pytam, bo mój kupiony na forum kilka miesięcy temu (jako "nówka nie śmigana, jeszcze w folii" ) przyszedł z zaje... skaczącą sekundą oraz ze znacznie utrudnionym dokręcaniem (koronkę ciężko jest ustawić w położeniu do dokręcania - po odkręceniu natychmiast przechodzi w położenie zmiany daty).
#98 Wysłany: 2012-09-24, 13:26
Mój jest nowy i nie rozkręcałem, więc się nie wypowiem. Temat o Bajglu jest obok... może tam przeniesiemy ten wątek dyskusji (bo sam jestem ciekaw )
zdrawki
_________________ Dżentelmen z bardzo cienkim czubkiem.
Shaom [Usunięty]
#99 Wysłany: 2012-09-24, 17:37
U mnie od rana z mechanizmem wszystko ok. Koronka też jest w porządku - nie mam żadnych problemów. Tylko denerwuje mnie trochę odprysk lakieru na indeksie dwunastej godziny. Musiałem też wywalić po jednym ogniwie z obu stron - gdyż bransoleta była zbyt duża. Zobaczymy jak będzie na dłuższą metę. Planuje zakup dobrego paska ze skóry (nie przekonuje mnie bondowe nato:D). Wie ktoś jaki jest najlepszy jakościowo? Morellato, Di-Modell, podobno Hirsch robi badziewia.
Ostatnio zmieniony przez Shaom 2012-09-24, 18:49, w całości zmieniany 2 razy