Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
#76 Wysłany: 2012-02-07, 01:27
pasti78 napisał/a:
Niestety ?!?
Czy tu chodzi o to by były afery czy może lepiej żeby nie było
Na moje lepiej jak nie ma... i oby jedynym problemem Gerlacha było jak ogarnąć do produkcji te wszystkie fajne projekty
Gerlach da se radę - hula jak Aerofłot: tp planowe opóźnienie, to maszinu z wodku pamieniali, ale doleci
A dobra rozpierdówka w tym kastrowanym świecie to prawdziwy skarb - zobacz, jak Adi swego czasu rozruszał ten dom spokojnej starości
Niestety, to była ironia. Mam poje***ych kolegów...
#79 Wysłany: 2012-02-07, 13:13
Janek napisał/a:
Jacek. napisał/a:
ak potrzeba do dyskretnego pokazania czarnego cayenne z trzena podejrzanymi typami, da się zrobić
Gnoo.
A jak ladnie poprosisz,to Ci Jacek nawet Boeinga albo Airbusa skoluje,co by nisko przelecial i postraszyl
Kanclerska głowa
[ Dodano: 2012-02-07, 12:17 ]
Fazi64 napisał/a:
Rzeczywistosc przerasta kabaret
Z założenia; kabaret jeździ na tym, co już było, musi omijać święte krowy i tp imponderabilia, a rzeczywistość jest co dzień nowa inikogo nie oszczędza.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#80 Wysłany: 2012-02-07, 19:40
Jacek. napisał/a:
Fazi64 napisał/a:
Z założenia; kabaret jeździ na tym, co już było, musi omijać święte krowy i tp imponderabilia, a rzeczywistość jest co dzień nowa inikogo nie oszczędza.
Gburcydydes.
Uhuhu,jakbym nie mial jutro egzaminu,to napilbym sie wina z olowianego naczynia z powodu tej mysli glebokiej,Gburcydydesie
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
#81 Wysłany: 2012-02-07, 20:02
Jacek. napisał/a:
Jak potrzeba do dyskretnego pokazania czarnego cayenne z trzena podejrzanymi typami, da się zrobić
Szczęście dla wszystkich za darmo! I niech nikt nie odejdzie skrzywdzony!
sylwek [Usunięty]
#82 Wysłany: 2012-02-07, 20:27
patafian napisał/a:
Jacek. napisał/a:
Jak potrzeba do dyskretnego pokazania czarnego cayenne z trzena podejrzanymi typami, da się zrobić
ja mogę ich postraszyć Hiszpańską Inkwizycją
zastęp knechtów krzyżackich, najpierw gwałt a później żelazem gorącym przysmażać na koniec skórę pasami ściągać (może na pasiorki do zegarków się zda) i zostawić na pastwę zwierzyny
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
#85 Wysłany: 2012-02-07, 21:17
Janek napisał/a:
Jacek. napisał/a:
Fazi64 napisał/a:
Gburcydydes.
Uhuhu,jakbym nie mial jutro egzaminu,to napilbym sie wina z olowianego naczynia z powodu tej mysli glebokiej,Gburcydydesie
Sorry, wytrzeźwiałem na chwilę. Ale już mi przeszło
patafian napisał/a:
ja mogę ich postraszyć Hiszpańską Inkwizycją
Raczej niech piszą na ścianie - to samo, ale po łacinie. Dekurion do poprawiania jest do dyspozycji, tylko piwa trzaby dokupić