Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#62 Wysłany: 2012-03-21, 22:19
ciniol napisał/a:
nie za bardzo rozumiem , facet napisał że mu się nie podoba - jego prawo, nawet uzasadnił stanowisko.
to po co wyszydzać bo niestety tak odbieram wasze odpowiedzi - nie na zasadzie mam odmienne zdanie, mi się bardzo podoba itd
to kwestia gustu - ja się nie wypowiadam bo w ręku gotowego produktu nie miałem - może się podobać, może nie budzić emocji - to prawo każdego (mieć własne zdanie).
Mnie osobiście śmieszy tylko to, że "komuś nie smakuje TYSKIE bo usłyszał, że ktoś powiedział, że jest niedobre".
to kwestia gustu - ja się nie wypowiadam bo w ręku gotowego produktu nie miałem - może się podobać, może nie budzić emocji - to prawo każdego (mieć własne zdanie).
Mnie osobiście śmieszy tylko to, że "komuś nie smakuje TYSKIE bo usłyszał, że ktoś powiedział, że jest niedobre".
...jeśli obmacam i nieprzypasi - ot życie.
w tym rzecz. Większość z nas nie miała i nie będzie miała np. rolka w ręce ale pozwalamy sobie poużywać na marce na forum. nie jestem zwolennikiem odsądzania od czci i wiary żadnej marki w oderwaniu od konkretnego modelu czy bez obmacania sikora. Na zdjęciach rozwalał mnie Orient STI ale na żywo jest IMO za lekki i czar odrobinę prysł. Seiko 5 military na zdjęciach zero odzewu a jak dostałem do łapki w Opolu na spotkaniu to przy pierwszej okazji wycyganiłem od grizzlego. powinniśmy też pamietać że pisanie postów zubaża przekaz i to co w kontakcie osobistym z całą otoczką uśmiechem jakimś gestem jest odbierane prawidłowo jako żart, niekoniecznie w poście jest czytelne. ludzie mogą się zrażać szczególnie nowi.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Blaz [Usunięty]
#65 Wysłany: 2012-03-21, 22:58
ciniol napisał/a:
w tym rzecz. Większość z nas nie miała i nie będzie miała np. rolka w ręce ale pozwalamy sobie poużywać na marce na forum.
Miałem Rolka na ręku i dlatego po nim sobie używam, tym bardziej że miałem i MQJa.
Tak samo jak sobie używam po wyznawcach zdjęć oraz po mówiących w stylu: jedna baba drugiej babie. Wsadziła w d... grabie.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
współczesne rolki to rzeczywiście imo wielka paść zajebiście bym się wstydził jakbym musiał nosić, ale miałem kiedyś w łapie takiego suba z lat 60 tych i tamten gadał do mnie jako zegarek vintage
mówie oczywiście o wzornictwie bo na bebechach się nie znam
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-21, 23:03, w całości zmieniany 1 raz
sylwek [Usunięty]
#67 Wysłany: 2012-03-21, 23:03
ciniol, co jest w jakimkolwiek rolku takiego, co każe za niego płacić takie pieniądze jeśli przekonasz mnie w ciągu dwóch kolejnych dni ,czyli do 23.03.2012 godzina 23,00 do tej marki to zakupuję bez mrugnięcia okiem nówkę we wskazanym przez Ciebie salonie
pozdrawiam
ps nadmieniam ,że zawodowo zajmuję się sprzedażą gorszego gówna niż zegarki i idzie mi całkiem dobrze
khmm khmm nie zamierzam nikogo przekonywać
w innym temacie już to pisałem, ale imo jest fajne - widzieliście na stronie innostrannej tłumaczenie nazwy Dzik ( pisanej cyrylicą ) - kaban ( też cyrylicą )
mój dzik się obraził za kabana
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-21, 23:11, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#70 Wysłany: 2012-03-22, 00:08
ciniol napisał/a:
współczesne rolki to rzeczywiście imo wielka paść
..miałem w "ryncach" zielonego suba i BeeF'owe cacko, Radka , pama 40mm, Chronoswiss;ów JJ-owych chyba z 10, i pomniejszychych wiele.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - nie mówię NIE - bo gdybym miał WOLNE na koncie 500.000 to bym sobie i może poszukał jakiejś używanej, mniejszej PO.
Rolki są dzisiaj "damskie".
dalsza rozmowa jest na zasadzie co lepsze - GOLF czy OkTAWIA .byle .1.9 TDI kombi
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
.
Musiałeś chyba nie doczytać do końca mojego postu. Przecież ja napisałem wyraźnie, że widziałem DZIKA na żywo, baaa nawet trzymałem go w ręku i moja opinia bazuje na zmysłach dotyku i wzroku razem wziętych, więc nie pisz mi tutaj, że bazuję na opinii innych, że inni powiedzieli, że jest bee to i ja tak mówię, ja tylko POTWIERDZAM to co inni mówili bazując na FIZYCZNYM kontakcie z Dzikiem.
ale największy wypas imo byłby gdyby ktoś dał radę zrobić zdjęcie Dzika na racicy jakiegoś zaprzyjaźnionego zwierzaka Dzika
no kumotrzy wyzwanie czeka
[ Dodano: 2012-03-22, 09:13 ]
a i nie idziemy na łatwiznę chodzi o żywego zwierzaka