Poprzedni temat «» Następny temat
Odyniec
Autor Wiadomość
Yakovlev
Prezes Uncle Bens'a

#61  Wysłany: 2012-03-21, 22:17   

ciniol a doczytałeś do końca ?

Cyt:

Krótko mówiąc, kwestia gustu. A o gustach... itd.

Poza tym forma lekko powiedzmy frywolna ale wyszydzanie nie było zamiarem.

No może troszkę :mrgreen:

G. Gerlach - polskie zegarki

GrzecH
Ojciec Założyciel
SEIKOholic

#62  Wysłany: 2012-03-21, 22:19   

ciniol napisał/a:
nie za bardzo rozumiem , facet napisał że mu się nie podoba - jego prawo, nawet uzasadnił stanowisko.
to po co wyszydzać bo niestety tak odbieram wasze odpowiedzi - nie na zasadzie mam odmienne zdanie, mi się bardzo podoba itd

to kwestia gustu - ja się nie wypowiadam bo w ręku gotowego produktu nie miałem - może się podobać, może nie budzić emocji - to prawo każdego (mieć własne zdanie).

Mnie osobiście śmieszy tylko to, że "komuś nie smakuje TYSKIE bo usłyszał, że ktoś powiedział, że jest niedobre".
:roll:

...jeśli obmacam i nieprzypasi - ot życie.

Segoy
Właściciel Pola Ryżowego
fuggedaboutit!

#63  Wysłany: 2012-03-21, 22:36   

ja tylko chciałem powiedzieć, że nowe foty tessia mnie zniszczyły :shock:

re we la cja!

Ratler Wściekły I
Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu
Forumowy Pajacyków

Pies czy kot?: pies
 #64  Wysłany: 2012-03-21, 22:45   

GrzecH napisał/a:
to kwestia gustu - ja się nie wypowiadam bo w ręku gotowego produktu nie miałem - może się podobać, może nie budzić emocji - to prawo każdego (mieć własne zdanie).

Mnie osobiście śmieszy tylko to, że "komuś nie smakuje TYSKIE bo usłyszał, że ktoś powiedział, że jest niedobre".

...jeśli obmacam i nieprzypasi - ot życie.

w tym rzecz. Większość z nas nie miała i nie będzie miała np. rolka w ręce ale pozwalamy sobie poużywać na marce na forum. nie jestem zwolennikiem odsądzania od czci i wiary żadnej marki w oderwaniu od konkretnego modelu czy bez obmacania sikora. Na zdjęciach rozwalał mnie Orient STI ale na żywo jest IMO za lekki i czar odrobinę prysł. Seiko 5 military na zdjęciach zero odzewu a jak dostałem do łapki w Opolu na spotkaniu to przy pierwszej okazji wycyganiłem od grizzlego. powinniśmy też pamietać że pisanie postów zubaża przekaz i to co w kontakcie osobistym z całą otoczką uśmiechem jakimś gestem jest odbierane prawidłowo jako żart, niekoniecznie w poście jest czytelne. ludzie mogą się zrażać szczególnie nowi.
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.

Blaz
[Usunięty]

#65  Wysłany: 2012-03-21, 22:58   

ciniol napisał/a:

w tym rzecz. Większość z nas nie miała i nie będzie miała np. rolka w ręce ale pozwalamy sobie poużywać na marce na forum.

Miałem Rolka na ręku i dlatego po nim sobie używam, tym bardziej że miałem i MQJa. :cool:

Tak samo jak sobie używam po wyznawcach zdjęć oraz po mówiących w stylu: jedna baba drugiej babie. Wsadziła w d... grabie. :cool: :lol:

Ratler Wściekły I
Forumowy Pajacyków

#66  Wysłany: 2012-03-21, 23:03   

współczesne rolki to rzeczywiście imo wielka paść :mrgreen: zajebiście bym się wstydził jakbym musiał nosić, ale miałem kiedyś w łapie takiego suba z lat 60 tych i tamten gadał do mnie jako zegarek vintage
mówie oczywiście o wzornictwie bo na bebechach się nie znam :oops:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-21, 23:03, w całości zmieniany 1 raz  

sylwek
[Usunięty]

#67  Wysłany: 2012-03-21, 23:03   

ciniol, co jest w jakimkolwiek rolku takiego, co każe za niego płacić takie pieniądze :?: jeśli przekonasz mnie w ciągu dwóch kolejnych dni ,czyli do 23.03.2012 godzina 23,00 do tej marki to zakupuję bez mrugnięcia okiem nówkę we wskazanym przez Ciebie salonie :roll:
pozdrawiam

ps nadmieniam ,że zawodowo zajmuję się sprzedażą gorszego gówna niż zegarki i idzie mi całkiem dobrze :wink:

Maxio

#68  Wysłany: 2012-03-21, 23:05   

...Panowie, to jest fotoplastik Dzika, więc rozważania o Rolku przenieście sobie do tematu o Rolku i tam się przekonujcie

Ratler Wściekły I
Forumowy Pajacyków

#69  Wysłany: 2012-03-21, 23:08   

khmm khmm nie zamierzam nikogo przekonywać
w innym temacie już to pisałem, ale imo jest fajne - widzieliście na stronie innostrannej tłumaczenie nazwy Dzik ( pisanej cyrylicą ) - kaban ( też cyrylicą ) :mrgreen:
mój dzik się obraził za kabana :???:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-21, 23:11, w całości zmieniany 1 raz  

GrzecH
Ojciec Założyciel
SEIKOholic

#70  Wysłany: 2012-03-22, 00:08   

ciniol napisał/a:
współczesne rolki to rzeczywiście imo wielka paść

..miałem w "ryncach" zielonego suba i BeeF'owe cacko, Radka , pama 40mm, Chronoswiss;ów JJ-owych chyba z 10, i pomniejszychych wiele.

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - nie mówię NIE - bo gdybym miał WOLNE na koncie 500.000 to bym sobie i może poszukał jakiejś używanej, mniejszej PO.
Rolki są dzisiaj "damskie".

dalsza rozmowa jest na zasadzie co lepsze - GOLF czy OkTAWIA .byle .1.9 TDI kombi :wink:

Ratler Wściekły I
Forumowy Pajacyków

#71  Wysłany: 2012-03-22, 00:18   

ja wolę coupe :mrgreen:

blake
Sprzedawca Ryżu

#72  Wysłany: 2012-03-22, 07:41   

GrzecH napisał/a:

.

Musiałeś chyba nie doczytać do końca mojego postu. Przecież ja napisałem wyraźnie, że widziałem DZIKA na żywo, baaa nawet trzymałem go w ręku i moja opinia bazuje na zmysłach dotyku i wzroku razem wziętych, więc nie pisz mi tutaj, że bazuję na opinii innych, że inni powiedzieli, że jest bee to i ja tak mówię, ja tylko POTWIERDZAM to co inni mówili bazując na FIZYCZNYM kontakcie z Dzikiem.

Następnym razem czytaj uważnie, taka mała rada :)

Segoy
Właściciel Pola Ryżowego
fuggedaboutit!

#73  Wysłany: 2012-03-22, 07:56   

A fotki, jak już wspominałem za rą bis te! :twisted:

ALAMO
Pijak i Złodziej

#74  Wysłany: 2012-03-22, 08:01   

Cicho :cool:
Siadaj obok - mam popcorn :cool:

Ratler Wściekły I
Forumowy Pajacyków

#75  Wysłany: 2012-03-22, 08:09   

ale największy wypas imo byłby gdyby ktoś dał radę zrobić zdjęcie Dzika na racicy jakiegoś zaprzyjaźnionego zwierzaka Dzika
no kumotrzy wyzwanie czeka :grin:

[ Dodano: 2012-03-22, 09:13 ]
a i nie idziemy na łatwiznę chodzi o żywego zwierzaka

Odpowiedz do tematu