Svedos ma na forum Parnisa za 200zł, który robi 1s Wiemy od dawna, że cena nie czyni mechanizmu dokładniejszym. Bardziej mi chodziło o porównanie z identycznym mechanizmem xyloga
Z omegami jest jak z sypianiem z psami. Wszyscy normalni i porządni właściciele pozwalają psom spać w łóżkach razem z nimi, ale połowa z nich się do tego nie przyznaje oficjalnnie. Na omegach wsie wieszają nomen omen psy, że kłalita i passe, ale jak już mają taką omegę to ich poczucie spełnienia jest w pełni zaspokojone.
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-22, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Z omegami jest jak z sypianiem z psami. Wszyscy normalni i porządni właściciele pozwalają psom spać w łóżkach razem z nimi, ale połowa z nich się do tego nie przyznaje oficjalnnie. Na omegach wsie wieszają nomen omen psy, że kłalita i passe, ale jak już mają taką omegę to ich poczucie spełnienia jest w pełni zaspokojone.
Mądrego to dobrze posłuchać
U mnie problem z Omegami jest inny... chcę ich więcej
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-11-22, 22:14, w całości zmieniany 2 razy
Takiej grubej knigi o grubości książki telefonicznej, na kredówce z masą zdjęć samych Omeg nie masz? Trochę to drogie ale świetne.
_________________ Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
biuroart [Usunięty]
#75 Wysłany: 2012-11-24, 18:13
Piękna ta Omesia - moim marzeniem zawsze był księżycowy speedmaster (może kiedyś...), ale patrząc na ten - ach, cudowny jest i zdjęcia zacne - Gratuluję!