Wiek: 55 Dołączył: 10 Mar 2010 Posty: 1828 Skąd: Noworadomsk
#556 Wysłany: 2015-12-20, 18:37
Batory szczęśliwie wczoraj do mnie dopłynął, podróż mu się przeciągnęła, bo dowcipny Pan Dostarczyciel z Poczty przekazał paczkę mojemu sąsiadowi. A sąsiad jakoś się nie spieszył...
Batory przejęty od kolegi Mazoka. Będę meldować jak mu się powodzi przez następny tydzień
Jak na sikor, który ma za sobą 76 tygodniowych testero-właścicieli, nie ma wstydu przed Ryśkiem, jesli chodzi o stan...na kopercie nie ma nic, czemu nie dałaby rady magiczna ściereczka. Rotor chyba w kiepskiej formie, bo jak pamiętam z innych zegarków z tym werkiem, jak się nim począsło to słychać go było wyraźnie i długo jak kręcił...tu tylko króciuteńko i słabo się odzywa....
#567 Wysłany: 2016-04-01, 22:01
Byłem ciekaw co z Batorym więc przy okazji się przypomnę i zacytuję sam siebie:
Cytat:
W ramach rekompensaty za obsuwę chciałbym dołożyć do zestawu niebieski pasek handmade ze zdjęć - jest dość krótki więc na połowę nadgarstków nie będzie pasował ale moim zdaniem ma swój urok i dobrze zgrywa się z zegarkiem.
Jeśli pasek dożyje do końca pielgrzymki zegarka i będzie w przyzwoitym stanie to ostatnia osoba może mi go odesłać.
Ten niebieski pasek do czegoś jeszcze się nadaje? Bo jeśli tak to jakoś bym go zagospodarował
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.