_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
No bez przesady, te zegarki które testujecie, z założenia miały podlegać rożnym sytuacją jak to w życiu.
Jednemu upadnie , drugiemu się zarysuje, nie będziemy o to darli szat.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#499 Wysłany: 2017-03-08, 10:30
Svedos napisał/a:
No bez przesady, te zegarki które testujecie, z założenia miały podlegać rożnym sytuacją jak to w życiu.
Jednemu upadnie , drugiemu się zarysuje, nie będziemy o to darli szat.
Ej ale jakby co to ja chętnie wiosłem "pomacham".
Mogę Latrelu jako pierwszemu? Tak dla wprawy co by technikę sprawdzić
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2017-03-08, 10:31, w całości zmieniany 1 raz
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
poćwicz lepiej technike ucieczkową łachu dzisiaj w pracy już pykłem 4 serie po 22 powtórzenia sztangą
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2017-03-08, 12:58, w całości zmieniany 1 raz