Wiem, ale akurat o Astonie nie czytalem. Szkoda tylko, ze cene zawsze podbija historia, a nie obecna faktyczna wartosc
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Blaz [Usunięty]
#48 Wysłany: 2012-04-20, 09:55
Rolls-Royce był własnością Volkswagena, a potem BMW. Bugatti - Volkswagena. Lamborghini - Audi. Lotus - malezyjskiego Protona. Ferrari i Maserati - FIATa. Jaguar - indyjskiego Tata.
Ostatnio zmieniony przez Blaz 2012-04-20, 11:16, w całości zmieniany 1 raz
I pewnie jeszcze kilka innych znanych marek jest własnością kogoś innego niż się spodziewamy.
Omega swoją obecną pozycję, promowanie via James Bond, zawdzięcza właściwie przypadkowi. Sam Hayek kiedyś przyznał, że na kłalitę zamierzał wypozycjonować Certinę i nie umiał podać racjonalnego argumentu dlaczego wtedy się zdecydował na Omegę.
_________________ Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.