Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#46 Wysłany: 2010-08-31, 21:29
Ja w operze klikam prawym na zdjecie i biore image properties (-;
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Wozu [Usunięty]
#47 Wysłany: 2010-09-01, 23:15
No i się stało
Umówiłem Pana z Pyśkami i przeżył
spokojnie wytrzymał około 30 minutowe moczenie na głębokości 55 cm
Niestety Pyśki nie były wcale zainteresowane
czyżby wyczuły straszliwą podróbkę
trzecie zdjęcie rulez! to się nazywa sterylna tarcza i tylko cyklop się odcina...
mniód malyna
#53 Wysłany: 2010-09-03, 15:18
hotwax napisał/a:
Masz duże doświadczenie w robieniu fotek Tomsky ?
Czy sprzęt dużo daje ?
Ciekawy jestem
Nie mam dużego doświadczenia w robieniu zdjęć wręcz przeciwnie i szczerze Ci powiem, że w robieniu zdjęć w domu bez lampy nie widzę różnicy (może się mylę) w zdjęciach robionych moim prywatnym, służbowym canon A520.
Nie mówiąc już o makro, którego w tym "super" aparacie nie ma bez dokupienia obiektywu.
Tak więc mam bardzo mieszane uczucia co do aparatu z przeważającym przekonaniem, że dla amatora dobry kompakcik nie jest zły.
Pewnie D90 pokazałby co potrafi na manualnych ustawieniach, ale na to trzeba mieć czas i dużo samozaparcia, żeby się tego uczyć mnie przede wszystkim brakuje tego pierwszego a drugiego zresztą też
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#54 Wysłany: 2010-09-03, 15:24
Dzięki za odpowiedz , ja cały czas pracuję nad techniką . Próbuję wycisnąć z mojego sprzętu ile się tylko da . Jeszcze ćwiczę obróbkę cyfrową fotek .
#55 Wysłany: 2010-09-03, 22:03
No i zabawy aparatem ciąg dalszy
Była już moczona, topiona, zamrażana... ale nikt jej jeszcze nie napowietrzał
No to ja ją napowietrzyłem i test przebiegł pozytywnie
Ostatnio zmieniony przez Wozu 2010-09-03, 22:04, w całości zmieniany 1 raz