Krzysiu, dziękuję
Ładny zegar, to i ładne foty wychodzą
Jak miałbym teraz wybierać pomiędzy czarnym a niebieskim miałbym problem...
Pomarańcz nie jest konkurencją
Ładnie wyprofilowana koperta i inne, o których Łukasz wspominał. Nie widzę tego ale....ale może ślepy jestem
agaron,
Przestań, bo jeszcze ktoś usłyszy
Jak mówi mój Guru, światło, gamoniu, światło
pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot
Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#36 Wysłany: 2013-02-08, 23:06
Rudolf napisał/a:
Sumok dużo bardziej podoba mi się niż Samuraj .
No ja jednak mam odwrotnie...
Sumok zły nie jest - ale nawilżają mnie Tytanowe Samuraje
_________________ World Wide Watches
Woytec60 [Usunięty]
#37 Wysłany: 2013-02-09, 10:45
Blaz napisał/a:
Nigdzie nie pisałem, że mam do niego awersję. Po prostu nie podoba mi się 20mm szerokości paska w takiej kopercie. I tyle.
Też miałem obiekcje i to długo
Jednak ta wąska bransoleta nawet daje radę a jakby co, to można szersze zamówić.
Ja tylko mam z tym zegarkiem taki problem, że na żadnym pasku mi się nie podoba, nawet na gumie od MM.
I nie chodzi tu o kolor tarczy, Sumo pasuje mi tylko na bransolecie.
Rozważyłbym ewentualnie gumę od Omegi, taką dopasowaną do koperty i nawet ktoś gdzieś pokazywał ale nie pomnę czy z Sumiakiem czy z Marinemasterem?
Frog, ładne fotki świetnego zegarka
Blaz [Usunięty]
#38 Wysłany: 2013-02-09, 10:48
Oglądałem go u Cezara, właśnie na szerszej bransolecie. Dobrze to wygląda, tylko że... Naprawdę trzeba stosować protezę i wyręczać japońskich projektantów? Nam za to nie płacą, a oni biorą za to ciężkie pieniądze i tak sp... taki projekt.
Woytec60 [Usunięty]
#39 Wysłany: 2013-02-09, 10:50
Mnie tam pasi
PS
Klikać bo fotka spora
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2013-02-09, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
Wczoraj na zlocie oglądałem sumiacza w jedynym słusznym kolorze - znaczy się bieskim Generalnie, zegar jest świetnie wykonany, wszystko perfekcyjnie spasowane itp... ale coś do mnie nie zagadał... Chyba nie czaję tego fenomenu