A czepiajta się wszystkiego Lubię w gębę zarobić, czegoś się może nauczę. Olać zegarek, jednemu się podoba, innemu nie - w galerii chodzi też o samo wywołanie zainteresowania "modelem".
Sysiu - zadowolonym nieziemsko więc i szkoda nie było. Przyznaję - w początkowej fazie kilku konkurentów Niemcy/Szwajcaria się pojawiło, ale odpadli na początku eliminacji Za cienkie w piętach Poza tym nie wiem po kiego ich szukałem, skoro od początku wiedziałem, że i tak padnie na Anasię...
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2012-01-11, 09:41, w całości zmieniany 1 raz
zajebiaszczy ten sejkacz tylko pogratulować zakupu coś czuje że będzie trzeba ostro spiąć dupę i zacząć odkładać kasę na coś takiego, bo zasiałeś ziarno chłopie
Pies czy kot?: pies
#35 Wysłany: 2012-01-11, 12:29
Bardzo mi się podoba - jeden z ciekawszych seiko ostatnimi czasy. Gratulacje!
W
_________________ Pozdrawiam
Wojtek
Woytec60 [Usunięty]
#36 Wysłany: 2012-01-11, 15:31
Ciekawy zegarek chociaż nie wszystko w moim guście, datownik na przykład do d...
Fotki fajne ale troche brakuje im światła i i ostrość nie zawsze tam, gdzie by się jej spodziewać.
W sumie zegarek wyjątkowy jednak trochę nie moja bajka
Ostatnio zmieniony przez Woytec60 2012-01-11, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
Wojtek - zgadzam się zarówno co do datownika jak i ostrości
Tomek, Szataniasty - ta jest, to 46mm, ale BEZ koronki. I naprawdę jest jedynym zegarkiem powyżej 44mm, który tak mi leży na ręce (oczywiście niewiele ich miałem). To chyba dzięki tak wyprofilowanej kopercie - płaściutki dekiel i stosunkowo mało lug to lug (na oko niecałe 50mm). A mimo wszystko czuć go, i to lubię