Mnie się nie podoba, bez urazy
Inaczej bym dobrał kolor parapetu do okien, albo okien do parapetu
A zegareczki...prostokąt może być, a dziurawiec nietentego...nie w moim stylu
Pies czy kot?: kot
#38 Wysłany: 2011-12-28, 21:56
Prostokąt może być... bo sam mam taki, tylko na pasku i z białą tarczą. Jedyny mankament tego zegarka to koperta. Niestety to nie jest lita stal i u mnie po roku intensywnego wycierania się po krzakach wygląda, jak wygląda. Powłoka się miejscami powycierała i potrafi zaśniedzieć. Mechanizm za to śmiga bez zastrzeżeń.
Dziurawiec ten akurat mi nie leży. Ja się czaję na innego. Nota bene też z Argosa. Takie chińskie Rotary się do mnie uśmiecha.
Parapet prima sort - dziurę sie zaklei silikonem i bedzie jak nówka.
Pozdrawiam
Eryk
symela [Usunięty]
#39 Wysłany: 2011-12-28, 22:02
firana w oknie też daje radę, nie wiem czy w Londku również
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#40 Wysłany: 2011-12-28, 22:24
Remik napisał/a:
Ciut się od okna odrywa. Trzeba by uszczelnić
trzeba jak trzeba ale warto na pewno - a za zaoszczędzone pieniądze można zababyć drogą kupna ...trzecią Sekondę albo...jakiś inny zegarek.
Vitek.p [Usunięty]
#41 Wysłany: 2011-12-28, 23:11
Ha ha ani mi sie sni to ruszac Ale za to wiem ze bede tam robil zdjeci kolejnych nabytkow
Co do recenzji zegarkow to cieszy niezmiernie ze sie ktos wypowiada
Faktem jest ze koperta sniedzieje. Co prawda mam ubezpieczenie i w odpowienim czasie zegarek zostanie wymieniony. W szkieletorniku juz dawno udawacz zlota sie wytarl w wielu miejscach ale itak lubie go.
Argosowy szkieletor usmiecha sie do wielu
No calkiem fajnie wyglada to ze sekunda ma osobna tarcze... moze i taki kiedys zagosci na moim parapecie...
W temacie domkow na zegarynki sa jakies kanony czy co kto lubi? Bo mieszkania biedaczyska moje nie maja. A dosc ze szalu nie robia to i po dupie od otoczenia dostaja przez swoja bezdomnosc...