Pies czy kot?: pies
Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#32 Wysłany: 2013-01-09, 22:14
Monsterem też się wielu zachwycało i wielu polecało (KIZIA). Poszedłem do sklepu, pomacałem, poprzymierzałem i podziękowałem. W żaden sposób mi nie podszedł. Land monstera oceniam tylko ze zdjęć i twierdzę, że mi osobiście nie odpowiada.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
#33 Wysłany: 2013-01-10, 00:05
rafal.m napisał/a:
Monsterem też się wielu zachwycało i wielu polecało (KIZIA). Poszedłem do sklepu, pomacałem, poprzymierzałem i podziękowałem. W żaden sposób mi nie podszedł. Land monstera oceniam tylko ze zdjęć i twierdzę, że mi osobiście nie odpowiada.
Od razu mówię, że nie widziałem na żywo Monstera, ale... o ile jestem zakochany w skx007 i zauroczony kilkoma innymi modelami ze stajni Seiko, to akurat mnie "monsterowe szleństwo" ominęło. Póki co, nie jest na moim celowniku, a chociażby ze dwa-trzy modele Amfibii tak. Dlaczego? Bo Monster jest... taki Monster. Nie zapieram się, że kiedyś nie znajdzie się na moim nadgarstku (chociażby z ciekawości) ale póki co to nie planuję.
Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#37 Wysłany: 2013-01-10, 10:09
Land monstera ani SSA053K1 nie miałem w ręku więc oceniam tylko po zdjęciach.
Land monster mi kompletnie nie podchodzi a w SSA053K1 nie pasuje mi jedynie ta strzałka pod 12.
Jakbym zobaczył na żywo to może zdanie bym zmienił ale na chwilę obecną je podtrzymuję.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Chciałbym na żywo pomacać. Z jednej strony bardzo mi się podoba. Z drugiej strony jest jakiś taki "za". Jakkolwiek głupio to by nie zabrzmiało - jakoś mi za mało zegarka w zegarku. Przynajmniej na zdjęciach. Osobno poszczególne elementy są super. Całość jakoś tak przytłacza. Może przy jakiejś okazji, po pomacaniu, zmienię zdanie