No to się COMBAT WOMBAT nie popisał , bardzo kulturalne podejście do tematu widać że gość ma klasę .
Nie jestem w stanie zająć rzeczowego stanowiska w sprawie, mam tylko jednego "G" i raczej mnie zegarki tego typu nie interesują, nie znam tematu i nie wiem kto ma rację, ale myślę że powinieneś dodać go do ignorowanych i będzie po kłopocie.
Jest użytkownik Combat Wombat, zarejestrowany 01/11/2011.
http://zegarkiclub.pl/for...-combat-wombat/
Nie napisał jeszcze żadnego posta, ale z jego profilu wynika, że o 15.05 pisał priva.
EDIT :
15.11 - przegląda forum Casio.
Ostatnio zmieniony przez Voit 2011-12-16, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
Ja tylko pisze co dostałem,jakie sa moje przemyslenia..dziele sie tym z wami
-mam siedziec cicho i zamknac sie w swoich myslach
No nie - ale jak się spokojnie nad tym zastanowisz ... mowisz że stawia NAS (w sensie forum, czyli ogół naszej społeczności) w złym świetle fakt, że JAKIŚ koleś napisał ci paszkwil na INNYM forum, bo zasugerował że jest też userem TEGO. Weź stary oddech głeboki, i po sprawie
Ja tam się wogóle na gieszokach nie znam,ale parowanie to nie jest prawidłowy objaw w żadnym z tych zegarków na których się znam No chyba że ktoś ma zaiar mi wykładać że w zasadzie dla modulu elektronicznego to nawet fajniej jest jak pracuje w wilgoci
Natomiast styl oraz tematyka mnie coś tam rozdzwania
W zasadzie ten COMBAT WOMBAT za pisanie takich napastliwych i wulgarnych tekstów powinien dostać bana, zgłoś sprawę do administracji kiziowiska, może ktoś się zainteresuje.
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2011-12-16, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze primo: Nie dostrzegam pogróżek.
Owszem, niewiele w tym kultury, ale nie widzę aby ktoś komuś czymś groził.
Po drugie primo: Nie dostrzegam sugestii, jakoby Combat Wombat działał na dwóch forach.
Po trzecie primo: Zwrot "cicha działalność" użyty przez Combata Wombata w pierwszym privie, według mnie, nie oznacza prowadzenia cichej kampanii opozycyjnej, tylko przeglądanie zawartości forum bez pisania postów.
Po ostatnie primo: Wydaje mi się, ze to mógł być zaczątek dyskusji z użyciem argumentów. Prawdziwych argumentów, czy wyssanych z palca... Nie oceniam.
W toku dyskusji była pewna szansa, że któraś strona przekonałaby drugą do swojego zdania.
Ale teraz już się tego nie dowiemy.
...Pewnie tak by się stało. Moje rozważania miały chrakter czysto teoretyczny.
Svedos napisał/a:
W zasadzie ten COMBAT WOMBAT za pisanie takich napastliwych i wulgarnych tekstów powinien dostać bana, zgłoś sprawę do administracji kiziowiska, może ktoś się zainteresuje.
Zgłaszałem Szanownej Administracji kizi fakt włamania na moją skrzynkę PW i wyczyszczenia niewygodnych treści w otrzymanej korespondencji.
Jako dowód przesłałem kopie powiadomień mailowych, zawierających treść wiadomości które zniknęły z mojej skrzynki.
Dodam jeszcze, że nie byłem zainteresowany kasowaniem sobie tych wiadomości ze skrzynki, a wręcz przeciwnie.
...I jak myślisz? Jaki to odniosło skutek?
Nie.
...Usłyszałem wyjaśnienia, że zapewne w czasie gdy byłem zajęty np. jedzeniem obiadu, moja lewa ręka samowolnie i bez konsultacji z resztą mojej osoby skasowała treści niezbyt wygodne dla autora otrzymanego priva.
Mogło to się również wydarzyć podczas pełni księżyca.
Podobno medycyna zna takie przypadki.
EDIT: Ort
Ostatnio zmieniony przez Voit 2011-12-16, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#29 Wysłany: 2011-12-16, 15:42 Re: parujacy G 9000
mrovka napisał/a:
....pikanteri nadaje fakt iz user dał wyraznie do zrozumienia ze równierz na tym forum udziela sie systematycznie..
.....być może sugerował to w innej części PW bo ja to nie widzę czegoś takiego
Nas notorycznie przegląda ok. 20 gości.
Oczywiście nie wykluczam, że ów osobnik jest tu zarejestrowany - ale to nie jest pewne.
....ale ja nie o tym - miałem Gw1400DE - czyli g shocka z wysokiej półki ......i paradoksalnie On też parował - szczególnie latem jak mi się ręka pociła (zauważyłem to ok 3 razy).
Tak więc Twój nie jest jedyny. Często ludzie piszą o parującym szkiełku w G.
.....i ja bym się cieszył z zegarka - nie szukaj dziury w całym.
A jak mi nie wierzysz - bo i czemu skoro inni też Cię nie przekonują? - napisz do przedstawiciela G shocków - czy też bardziej może ambasadora na PL Bartka Ogłazy - ma nick na kizi netrunner czy jakoś tak.
Może on ci wytłumaczy.