Ja chciałem włożyć pasek z teleskopami z dźwigienką do zakładania i pół milimetra za długie są A żeby wsadzić normalne teleskopy musiałbym rozcinać pacha. Czyli trza w kolejny zainwestować
A ja napiszę tak - zegarek bardzo ładny, ale kultura pracy mechanizmu mnie jednak trochę rozczarowała. Za tę cenę, gdyby był 2mm mniejszy, brałbym i nie marudził
Mechanizm nie jest najgorszy - ja mam poważniejsze zastrzeżenia do dokładności wysprzęglania koronką. Mam podobnie w jednym SG, i jest to dość mało komfortowe.
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#21 Wysłany: 2011-04-13, 20:56
ALAMO napisał/a:
Mechanizm nie jest najgorszy - ja mam poważniejsze zastrzeżenia do dokładności wysprzęglania koronką. Mam podobnie w jednym SG, i jest to dość mało komfortowe.
Nie mówię, że zły, po prostu przy ręcznym dokręcaniu strasznie "trzeszczy" pod palcami. Podobnie, jak np. ETA 2824, tylko bardziej. Bardziej pewnie dyskomfort "organoleptyczny" niż świadectwo jakości mechanizmu.
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Mój tam trzeszczy, a nie skrzypi - tak jak Beef mówi
Bajdełejem, to w moim chrono tarcza kalendarza zablokowała możliwość przestawiania wskazówek - musiałem poprawić. Muszę teraz obserwować pacjenta i sprawdzić, czy to przypadek losowy, czy wada.
W Dualtime też wyczuwam pod palcami że tam się wszystko nie wysprzęgla jak powinno, tylko trzeba intuicyjnie ...