#17 Wysłany: 2011-03-28, 14:21
Pytanie jak uzyskac efekt lustra, bez znieksztalcen? Powloki malarskie odpadaja, probowalem druga tarcze robic na wysoki polysk. Srednio wyszlo. Cieniutkie szkielko polakierowane na czarno od wewnatrz?
...dopiero coś napiszę, w pracy widziałem całą czarną tarczę. Świetnie wyszła tarcza od SKX'a pozbawiona wszelkich "widocznych" elementów. Wypukłości wyglądają genialnie. Moim zdaniem zielona wskazówka nie będzie ładnie wyglądała. Zostaw tak jak jest. Świetny mod.
Strix jak już gdzieś pisałem cichociemny Ci genialnie wyszedł, a fotki pierwsza klasa!
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#25 Wysłany: 2011-03-29, 16:39
strix ale masz zarąbiste zegarki!, skąd masz?
i już post +1
a na poważnie to jak chcesz oczojebnie to uważam, że wystarczy ta pomarańczowa wskazówka. w tym zegarku te dwa kolory moim skromnym popsują czytelność i efekt.
Zrób sobie innego - tylko jadowicie zielonego!
#26 Wysłany: 2011-03-29, 17:05
prezesso79 napisał/a:
a na poważnie to jak chcesz oczojebnie to uważam, że wystarczy ta pomarańczowa wskazówka. w tym zegarku te dwa kolory moim skromnym popsują czytelność i efekt
Nie nie 2 kolory, miala byc zarowiasta zielen zamiast pomaranczy po prostu - 1 kolor. niestety to byl raczej zolty kolor wpadajacy w zielony. Nie ma tego zlego, bo chyba calosc wszla na tym lepiej.
prezesso79 napisał/a:
Zrób sobie innego - tylko jadowicie zielonego!
dokladnie ta droga pojde /tylko chyba juz nie monstera - baza po 5 stow to troszku duzo niestety/