Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#18 Wysłany: 2011-02-10, 16:07
matyr napisał/a:
Chomiorze, wydaje mnie się, że to zupełnie niepasujacy odcień niebieskiego... Tarcza w tym mako jest szafirowa, naprawdę szlachetny kolor.
raczej klops z trafieniem w odcień.
Ja patrzyłem na takiego z Maratac'a - ale ten Nie-Jest "pojedyńczy" - to jakieś fajne nato....skąd to to?
maciek [Usunięty]
#19 Wysłany: 2011-02-11, 06:56
blasiński - łocz kupiony na zatoce, przyleciał z Singapuru, wyszło nieco ponad 4 stówki.
A co do nato, które pokazywał chomior - są na russtime i allegro.
Wydaje mi się jednak, że mako jest zbyt masywne do każdego nato. A że jest za fajne, to nawet nie wspominam...
#23 Wysłany: 2011-02-12, 14:51
matyr napisał/a:
a ja myślę, że 99% tego view robi doskonała fota, a nie sam pasek. I tyle.
Sa Nato i Nato. Tzw. Nato Zulu czy jak je tam nazywaja na ibeju, z 5 klamrami, to 2x gruybsza tasma niz normalne nato typu bond, grube klamry i taki pasek zapiety na lapie to optycznie solidna masa. Jak damy o 2mm wieksze niz uszy /wejdzie i ladnie sie w uszach ulozy/ to bedzie jeszcze solidniej wygladac. Te paski to zupelnie cos innego niz tradycyjne cienkie nato, albo zulu 3 klamrowe nawet.
a fota jak milion $ - nie lubie takich, robie sie niespokojny...
Pozdr
s.
Ostatnio zmieniony przez strix 2011-02-12, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
#28 Wysłany: 2011-02-13, 11:34
Blaz napisał/a:
To grubsze to nie zulu, a rhino.
Tak dokladnie to nie rhino ani oryginalne Zulu Marataca. W aukcjach pojawia sie jednak nawiazanie do Zulu Marataca a nie Rhino wiec one sa bardziej Zulu jednak niz Rhino