Powiedzmy że są lepsze mechanizmy radzieckie, i rosyjskie. Chociaż ja mam tych wostokowych automatów w pytę, i jakoś nie narzekam na nie specjalnie ...
Miałem pare nowych Amfibii, i też nie narzekałem. Mam Łunochoda z 2432, i też nie narzekam ... Może ja wogóle mało narzekający jestem Inna kwestia, że jeden zegarek u mnie to na ręku jest 5 dni w roku. Jak ma szczęście
Moja scuba jest podstawowym zegarkiem wakacyjnym czyli nie schodzi z nadgarstka przez 2-3 tygodnie i w tym czasie robi ok. +1 minuty - serio! nie ma na co narzekać!
problemy zdarzają się wszystkim ale być może na "rusku" łatwiej psy wieszać niż się przyznać że ma się problemy z nowym zegarkiem za zylion zetafonów
#22 Wysłany: 2011-01-27, 08:04
Pomarańczka Kadariusa rządzi, ale i czarny nie uciekł psu spod ogona.
Jakby co to trzeba pisać do Irka (www-vostok-pl) na allegro - jeśli posiada sprzeda bezpośrednio albo wystawi aukcję - zakupy u niego są bezpieczne a poza tym opisuje przesyłki w sposób umożliwiający przyjemne przejście przez cło