Darek, zapraszam. Przy okazji załatwimy sprawę ustrojstwa do pasków
Sylwek a co ty na to żeby przed świętami albo między świętami i nowym rokiem jakieś spotkanie większe zorganizować??? Jakby się udało byłoby z 5, 6 osób - tradycyjnie w Bierhalle!
Sylwek a co ty na to żeby przed świętami albo między świętami i nowym rokiem jakieś spotkanie większe zorganizować??? Jakby się udało byłoby z 5, 6 osób - tradycyjnie w Bierhalle!
Jak dobry termin będzie to i ja wbijam!
#21 Wysłany: 2010-11-25, 18:41
Hmmm ... jakoś tak chyba zdrożał ... optycznie przynajmniej. Bardzo dobry pomysł, choć chyba warto było wcześniej usunąć ślady frezowania. No ale to pikuś.
Hmmm ... jakoś tak chyba zdrożał ... optycznie przynajmniej. Bardzo dobry pomysł, choć chyba warto było wcześniej usunąć ślady frezowania. No ale to pikuś.
Wiadomo że to gorący kubek,ale na bogato
bow Klon Właściciela Pola Ryżowego Wujek/Zbok brązowy
Mirek, lepiej mi wypiaskuj, zamiast tej melepecie Blazowi.
W końcu my sąsiady z województwa
Wiesz mi zawsze bliżej było do Bydgoszczy... ,ale między nami w sobotę jestem w piernikowym grodzie,więc jak by co to koło godz.17tej jestem na ul.Wojska Polskiego,to podjeżdzaj i załatwiamy sprawę
Ostatnio zmieniony przez MirekL 2010-11-25, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Jak najbardziej jestem za!!!
kubama żebym umiał, to na pewno bym tak zrobił
Na razie się uczę na starej branzolecie i jakoś mi nie idzie to polerowanie.
To chyba trzeba sporo cierpliwości.