Poprzedni temat «» Następny temat
Co sie dziele z luma podczas gotowania
Autor Wiadomość
Rudolf



Pomógł: 112 razy
Wiek: 47
Dołączył: 09 Lut 2010
Posty: 37156
Skąd: Bone China
 #16  Wysłany: 2010-11-03, 19:04   

ja daję lumę na 200 C tak około 10 min , cały czas kontroluję - chodzi o tarczę , co do wskazówek każde reagują w różnych temperaturach , więc jest to ruletka . Z moich doświadczeń często kończy się to jej destrukcją , a raz rozpadły mi się całe wskazówki od suba .
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Charcoal2 Theme © Zarron Media modified for Przemo by joli
Wersja mobilna forum