No i jest Mimo iż zegarki są podobne U2 jest inny w odbiorze, tarcza tarczą ale w U1 brakowało mi tego zajefajnego szkła. Ciesze się że wrócił do mnie ten model, są różne opinie np. że tarcza jest przeładowana itp. ale są to najczęściej głosy osób które tego zegarka nie miały w ręku lub nie miały bezpośredniego porównania. Ja już mam
Na razie jeszcze Eta bo chyba nie ma zastępstwa tego werku z Selity, co do gumki to już na niej jest a dziewicza bransa poszła do pudełka. Zegarek ma raptem niecałe dwa miesiące
Jak się zbiorę w sobie to coś zrobię ale ani sprzętu ani specjalnej miłości do fotografii nie mam. W sieci tyle tego, nawet bezpośrednie porównanie obu modeli, np. takie:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-29, 17:12, w całości zmieniany 1 raz
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Fajne fotki Jedno co zauważyłem to to iż oba zegarki mają inną grubość bezla. Jest to minimalna różnica , U2 z uwagi na sama grubość szkła ma trochę grubszy. Chętnie bym to na żywo sprawdził, bo pewności na 100% nie mam.
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-06-03, 08:51, w całości zmieniany 1 raz