Nie jestem w stanie powiedzieć co ma takiego ma w sobie ten Tudor, ale jak na niego patrzę, to w głowie mam tylko jedno słowo: "Genialny!"
Karol, po raz kolejny pozamiatałeś na forumie. Powyższy zakup może być uznany jako próba zamachu na jednego z moderatorów - jeszcze nie wiadomo czy udana.
#23 Wysłany: 2013-05-25, 14:24
Witam, a ja mam inne zdanie na temat Tudora zamieszczonego tutaj: pierwsze co odrzuca to wskazówka godzinowa, koszmarna nie mogli dać coś z grotem lub innym kształtem niż kopnięty kwadrat to samo z wskazówką sekundową, indeksy są za duże co do delikatności i finezji całokształtu, no i kolorystyka, nie wiem ale mi nie pasuje to połączenie złotego z czerwono-purpurowym, może jak by tarcza miała inny kolor, ale gusta to rzecz względna ,do mnie ten zegarek nie trafia wydaje mi się jednym słowem taki "odpustowy" (dużo ładniejszy jest ten zamieszczony przez Santino )
Ostatnio zmieniony przez miniex 2013-05-25, 14:25, w całości zmieniany 1 raz