Przepraszam, że OT ale myślę, że z punktu widzenia projektowania, to stworzenie zegarka wykorzystując elementy przodu mechanizmu jest trudniejsze, niż wstawienie klasycznej tarczy. Do tego to jakaś względna nowość - nie tylko zwykły skeleton. Design ma w założeniu to do siebie, że nie może być tylko kopiowaniem starych wzorów. W każdej epoce powinien wnieść coś charakterystycznego dla swoich czasów. I ten, kto lubi tradycję i ten, kto woli nowoczesność - każdy może znaleźć coś dla siebie. Dlatego podobają mi się projekty typu jak ten (no może akurat dla mnie wskazówki za wąskie) czy Orient CFTAB003T albo BULOVA 98A113.
Gratulacje
_________________ Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2013-04-24, 04:35, w całości zmieniany 1 raz