_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
#17 Wysłany: 2013-06-05, 16:12
Na szczotkowanym meshu tak, na blyszczacym nie. Na dobrze dobranym 2-kolorowym nato - zdecydowanie tak To tak na moj gust oczywiscie.
Cos czuje, ze jakbym zrobil sobie foty tego zegarka to bym go kupil, ale czarnego raczej Na tych fotach nie widze czy jakosc detali jest swietna czy taka blaszkowata. Szukam cos zamiast MQJ-a, tez z mercedesami, czarnego, ale bardzo dobrze wykonanego. Najlepiej do 800 zl. Chyba ze szafir z AR itd to do 1200.
s
Ostatnio zmieniony przez strix 2013-06-05, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#18 Wysłany: 2013-06-05, 16:26
Dlatego na podstawie Twoich fot nie kupuje się zegarków, to jedno z podstawowych zaleceń tego forumu
Ja i warsztatu nie mam i umiejętności, a foty cykam głównie telefonem, czasem kompaktem. Jedno z tych jest lustrzanką, kiedy pożyczyłem sobie na chwilę fajny obiektyw.
Wykonanie tego Orienta jest na poziomie... taniego Orienta Dałem za niego, w stanie praktycznie NOS równowartość 105 $. A ma szafir, tyle że bez AR. W sumie trochę gorzej niż małe mako, bezel ciut lata na boki, no i bransa gorsza, ale reszta bez zastrzeżeń.
Już ten mesz kosztował mnie więcej
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#21 Wysłany: 2013-06-05, 19:25
Dzięki, właśnie to zdjęcie sam obiektyw zrobił choć mówią że niby fotograf robi, nie sprzęt.
A BTW to se żarty urządzasz , muszę przeglądnąć czy tam w ogóle cokolwiek się nadaje, żeby publicznie pokazać, jak znajdę jakiś wolny słoneczny dzień i znów te super 100mm rurę wyłudzę to może się odważę
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused