Ja mam wrażenie, że w stali by mi się bardziej podobała na żywo - tak jak ogólnie lubię czarne PVD Niestety - wersja w stali traci IMO, bo nie ma ruchomego bezelka A chrono samo w sobie mi nie przeszkadza - jakbym miał budżet odpowiedni to na kilka bym się skusił
_________________ Adam Davies: Well, I'll fight for you. But I can't lie, it's not going to be easy to get you back into the game.
Drama: Back in the game? ... I AM the fucking game, pal.
Bw na tym zdjeciu dopiero widać jaki to odpust i cepelia
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
bEEf Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego Jestę Hipsterę
Wiek: 46 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 5341 Skąd: Warszawa
#26 Wysłany: 2013-03-05, 00:57
Ciniol, na żywo IMO spoko jest.
_________________ Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
Beefowi i Cezarowi się podoba no ba, wiadomo warsiawka
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Woytec60 [Usunięty]
#30 Wysłany: 2013-03-05, 11:35
Ja nie z warsiawki ale też wziąłbym jakby co.
Już tam człowiek nie taki, żeby koledze z forum nie ulżyć